دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

پلیس آمریکا اردوگاه حامی فلسطین در دانشگاه میشیگان را منحل کرد

پلیس آمریکا اردوگاه حامی فلسطین در دانشگاه میشیگان را منحل کرد تارنمای شبکه خبری «ان‌بی‌سی نیوز» امروز (سه‌شنبه) خبر داد که پلیس آمریکا یک اردوگاه حامیان فلسطین را در دانشگاه «میشیگان» منحل کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۸ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 21
کد خبر: ۲۴۱۹۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ ماموران پلیس ایالات متحده با کلاه ایمنی و محافظ صورت قبل از طلوع آفتاب [به وقت محلی]برای پاکسازی مکانی موسوم به «دیاگ» که برای دهه‌ها به عنوان محلی برای اعتراضات دانشگاه میشیگان شناخته می‌شد، اقدام کردند.

طبق این گزارش، ویدیوی منتشر شده در فضای مجازی نشان می‌دهد که «پلیس آمریکا در برخی مواقع از چیزی که به نظر می‌رسد تحریک‌کننده و سوزش‌آور باشد، علیه مردم استفاده می‌کند تا آنها را مجبور به عقب‌نشینی کند.»

به گزارش «ان‌بی‌سی نیوز»، در این اردوگاه همچنین پوستر‌هایی برای سرزنش کردن سانتا اونو رئیس دانشگاه میشیگان و دیگر مقام‌های این دانشگاه به نمایش گذاشته شد.

این اردوگاه در اواخر آوریل (فروردین/اردیبهشت) و نزدیک به پایان سال تحصیلی دانشجویان برپا شده بود.

پس از جمع‌آوری این اردوگاه، ساختمان‌های مجاور از جمله کتابخانه‌ها بسته شدند و پلیس دانشجویانی را که برای مطالعه در آنجا حضور داشتند، از این مکان دور کرد.

بر اساس این گزارش، معترضان خواستار توقف سرمایه‌گذاری دانشگاه در شرکت‌های مرتبط با [رژیم]اسرائیل شده‌اند. با این حال این دانشگاه تاکید می‌کند که هیچ سرمایه‌گذاری مستقیمی [در شرکت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی]ندارد و کمتر از ۱۵ میلیون دلار به سرمایه‌هایی که ممکن است شامل شرکت‌های اسرائیلی باشد، اختصاص داده است.

دانشجویان و دیگر حامیان فلسطین چادر‌هایی را در دانشگاه‌های سراسر آمریکا برپا کرده‌اند تا به کالج‌ها فشار بیاورند که روابط مالی خود با رژیم اسرائیل را قطع کنند.

در حالی که تنش‌ها بر سر جنگ غزه از پاییز در دانشگاه‌ها بالا بوده است، اما تظاهرات پس از سرکوب پلیس در ۱۸ آوریل (۳۰ فروردین) در اردوگاهی در دانشگاه کلمبیا، به سرعت گسترش یافت.

طبق گزارش «ان‌بی‌سی نیوز»، دستگیری‌ها در دانشگاه‌های سراسر ایالات متحده از مرز سه هزار نفر فراتر رفته است.

رژیم صهیونیستی طی حدود هفت ماه گذشته، کشتار گسترده‌ای را در غزه به راه انداخته و ضمن بستن تمام گذرگاه‌ها و جلوگیری از ورود کمک‌های امدادی، این منطقه را به یک ویرانه تبدیل کرده است. / ایرنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار