بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

پلیس آمریکا اردوگاه حامی فلسطین در دانشگاه میشیگان را منحل کرد

پلیس آمریکا اردوگاه حامی فلسطین در دانشگاه میشیگان را منحل کرد تارنمای شبکه خبری «ان‌بی‌سی نیوز» امروز (سه‌شنبه) خبر داد که پلیس آمریکا یک اردوگاه حامیان فلسطین را در دانشگاه «میشیگان» منحل کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۸ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 21
کد خبر: ۲۴۱۹۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ ماموران پلیس ایالات متحده با کلاه ایمنی و محافظ صورت قبل از طلوع آفتاب [به وقت محلی]برای پاکسازی مکانی موسوم به «دیاگ» که برای دهه‌ها به عنوان محلی برای اعتراضات دانشگاه میشیگان شناخته می‌شد، اقدام کردند.

طبق این گزارش، ویدیوی منتشر شده در فضای مجازی نشان می‌دهد که «پلیس آمریکا در برخی مواقع از چیزی که به نظر می‌رسد تحریک‌کننده و سوزش‌آور باشد، علیه مردم استفاده می‌کند تا آنها را مجبور به عقب‌نشینی کند.»

به گزارش «ان‌بی‌سی نیوز»، در این اردوگاه همچنین پوستر‌هایی برای سرزنش کردن سانتا اونو رئیس دانشگاه میشیگان و دیگر مقام‌های این دانشگاه به نمایش گذاشته شد.

این اردوگاه در اواخر آوریل (فروردین/اردیبهشت) و نزدیک به پایان سال تحصیلی دانشجویان برپا شده بود.

پس از جمع‌آوری این اردوگاه، ساختمان‌های مجاور از جمله کتابخانه‌ها بسته شدند و پلیس دانشجویانی را که برای مطالعه در آنجا حضور داشتند، از این مکان دور کرد.

بر اساس این گزارش، معترضان خواستار توقف سرمایه‌گذاری دانشگاه در شرکت‌های مرتبط با [رژیم]اسرائیل شده‌اند. با این حال این دانشگاه تاکید می‌کند که هیچ سرمایه‌گذاری مستقیمی [در شرکت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی]ندارد و کمتر از ۱۵ میلیون دلار به سرمایه‌هایی که ممکن است شامل شرکت‌های اسرائیلی باشد، اختصاص داده است.

دانشجویان و دیگر حامیان فلسطین چادر‌هایی را در دانشگاه‌های سراسر آمریکا برپا کرده‌اند تا به کالج‌ها فشار بیاورند که روابط مالی خود با رژیم اسرائیل را قطع کنند.

در حالی که تنش‌ها بر سر جنگ غزه از پاییز در دانشگاه‌ها بالا بوده است، اما تظاهرات پس از سرکوب پلیس در ۱۸ آوریل (۳۰ فروردین) در اردوگاهی در دانشگاه کلمبیا، به سرعت گسترش یافت.

طبق گزارش «ان‌بی‌سی نیوز»، دستگیری‌ها در دانشگاه‌های سراسر ایالات متحده از مرز سه هزار نفر فراتر رفته است.

رژیم صهیونیستی طی حدود هفت ماه گذشته، کشتار گسترده‌ای را در غزه به راه انداخته و ضمن بستن تمام گذرگاه‌ها و جلوگیری از ورود کمک‌های امدادی، این منطقه را به یک ویرانه تبدیل کرده است. / ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار