تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس تسریع در روند رسیدگی به لایحه سازمان ملی مهاجرت وزیر اطلاعات: با مسئولان دوتابعیتی طبق قانون برخورد می‌کنیم هشدار اطلاعات سپاه به سودجویان استخراج ارز دیجیتال کمک‌هزینه ناهار، ایاب و ذهاب و مهدکودک فرزندان کارمندان دولت در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس

مخبر: فرصت خوبی برای توسعه روابط ایران و چین وجود دارد

مخبر در دیدار با معاون نخست‌وزیر چین گفت: امروز موضوع یکجانبه گرایی در دنیا تمام شده و معادلات جهانی شکلی نوین پیدا کرده و این فضا فرصت مناسبی برای گسترش روابط دو جانبه فراهم ساخته است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۵ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 22
کد خبر: ۲۴۲۰۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ معاون نخست وزیر چین در دیدار با مخبر سرپرست ریاست جمهوری با ابراز تأسف عمیق از شهادت آیت الله رئیسی رئیس جمهور فقید ایران، از ایشان به عنوان فردی که نقش مهم و اساسی در تضمین امنیت و توسعه ایران ایفا کرده اند، یاد کرد.

 

در این دیدار محمد مخبر سرپرست ریاست جمهوری با بیان اینکه فضای خوبی برای همکاری دو کشور فراهم شده است، اعلام کرد: امروز موضوع یکجانبه گرایی در دنیا تمام شده و معادلات جهانی شکلی نوین پیدا کرده و این فضا فرصت مناسبی برای گسترش روابط دو جانبه فراهم ساخته است.  

 

مخبر با تشکر از حضور هیات بلندپایه پکن به نمایندگی از شی جین پینگ رئیس جمهور چین در مراسم بزرگداشت رئیس جمهور شهید ایران، ابراز امیدواری کرد در فرصت مناسب در ماههای آینده مجدداً میزبان هیأت چینی برای پیگیری و به نتیجه رساندن توافقات سران دو کشور باشد.

 

جانگ گوچینگ نیز در این دیدار با تأکید بر اینکه به نمایندگی از شی جین پینگ رئیس جمهور چین برای ابراز همدردی با مسئولان و مردم ایران در تهران حضور یافته است، گفت: آقای رئیسی در خصوص گسترش روابط ایران و چین گامهای مهمی برداشته بودند و ما آماده‌ایم توافقات سران دو کشور را بطور کامل به اجرا در آوردیم.

 

فرستاده ویژه رئیس جمهور چین افزود: دولت و مردم چین در شرایط سخت در کنار دوستان ایرانی خود قرار دارند و با خانواده محترم آقای رئیسی ابراز همدردی می کنیم.

 

مسئول ساز و کار عالی دو کشور گفت: حوزه ها و مسیرهای همکاری دو کشور کاملاً روشن و برنامه ریزی شده است و من تلاش می کنم تا با پیگیری مستمر همکاری دو جانبه سریع تر و عمیق تر تداوم پیدا کند.

 

معاون نخست وزیر چین با تقدیر از همکاری‌ها و پیگیری‌های مخبر برای به نتیجه رساندن توافقات دو کشور، گفت: در دیدار قبلی با جنابعالی چند درخواست مطرح شده بود که خوشبختانه همه آنها انجام شده و کمک خوبی به ارتقای روابط دو کشور کرده است./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار