اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

رویترز: همه ایران برای بدرقه رئیسی گردهم آمدند

رویترز: همه ایران برای بدرقه رئیسی گردهم آمدند  خبرگزاری رویترز در گزارشی از مراسم تشییع پیکر سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری ایران، نوشت: مردم ایران شهر به شهر برای بدرقه رئیسی جمع شدند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۳ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 23
کد خبر: ۲۴۲۱۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ خبرگزاری رویترز با انتشار گزارشی از مراسم بدرقه و تشییع پیکر رئیس جمهوری ایران، نوشت: تصاویر پخش شده از رسانه‌های ایرانی نشان می‌دهد که هزاران نفر از مردم عزادار ایران روز پنجشنبه برای تشییع پیکر سید ابراهیم رئیسی که چهار روز پیش در سانحه سقوط بالگرد کشته شد، در خیابان های مشهد مقدس تجمع کردند.

این رسانه نوشت: در حالی که تابوت او به آرامی سوار بر کامیونی در میان انبوه عزاداران حرکت می کرد تا در حرم امام رضا (ع) با گنبد طلایی، مقدس‌ترین مکان اسلامی ایران به خاک سپرده شود، مردم به سمت تابوت او گل پرتاب کردند.

پیش از این (صبح امروز)، هزاران نفر به پیکر او در شهر بیرجند ادای احترام کرده بودند.

عزاداران در مراسم تشییع قربانیان سقوط بالگرد که منجر به کشته شدن ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری ایران، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه و دیگر همراهان او شد، شرکت کردند.

بر اثر سقوط این بالگرد در مناطق کوهستانی در نزدیکی مرز آذربایجان، هشت مسافر و خدمه جان خود را از دست دادند.

در ایران پنج روز عزای عمومی اعلام شد. محمد مخبر که معاون اول رئیس جمهور بود، تا انتخابات ژوئن (تیر) به عنوان مدیر قوه مجریه فعالیت می‌کند. قرار است انتخابات ریاست جمهوری ۲۸ ژوئن (۸ تیر) برگزار شود.

رویترز نوشت: مراسم بزرگداشت امیرعبداللهیان نیز امروز در وزارت امور خارجه در تهران برگزار شد و علی باقری کنی سرپرست وزارت امور خارجه از وی به عنوان شهیدی یاد کرد که «انقلابی بودن وزارت خارجه را تضمین کرده است».

امیرعبداللهیان در جنوب تهران در آرامگاه شاه عبدالعظیم شهر ری، آرامگاهی که سیاستمداران و هنرمندان سرشناس ایرانی در آن به خاک سپرده شده اند، به خاک سپرده شد./ایرنا

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار