دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید

واکنش مسکو به اظهارات بلینکن درباره رئیس‌جمهور ایران

سخنگوی کرملین امروز چهارشنبه اظهارات وزیر خارجه آمریکا درباره رئیس‌جمهور شهید ایران سید ابراهیم رئیسی را غیرقابل باور توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۱ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 22
کد خبر: ۲۴۲۰۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛«باورش سخت است که یک نماینده آمریکا بتواند چنین اظهارات شرم‌آور و گستاخانه‌ای را بیان کند» سخنگوی ریاست‌جمهوری روسیه دیمیتری پسکوف این اظهارات را امروز در واکنش به سخنان وزیر خارجه آمریکا آنتونی بلینکن بیان کرد.


بلینکن پیش‌تر در اظهاراتی مغرضانه در پی شهادت رئیس‌جمهور ایران گفته بود که با توجه به اقدامات او در مقام قاضی و رئیس‌جمهور، «مردم ایران احتمالاً وضعیت بهتری دارند... ما قطعاً از مرگ او غمگین نیستیم».


ادعاهای این مقام آمریکایی در حالی است که امروز میلیون‌ها نفر از مردم ایران برای قدردانی از زحمات رئیس‌جمهور شهیدشان در خیابان‌های تهران حاضر شدند؛ حضور گسترده‌ای که بازتاب جهانی داشت و خبرنگار انگلیسی ریچارد مدهرست که امروز در مراسم بزرگداشت شهدای خدمت در تهران حضور داشت، آن را  خط بطلانی بر دروغ‌های رسانه‌های غربی درباره رئیس‌جمهور محبوب ایران خواند.


اظهارات بلینکن همچنین همزمان با فشارهای داخلی و جهانی بر دولت این کشور به دلیل همدستی در نسل‌کشی اسرائیل در غزه بیان شده که در یکی از این موارد روز سه‌شنبه معترضان به نقش واشنگتن، چند بار سخنرانی وزیر خارجه آمریکا در کمیته روابط خارجی سنا را قطع کردند.


«بلینکن، تو را به عنوان قصاب غزه به یاد خواهند آورد. شما به خاطر کشتار فلسطینیان بی‌گناه در یاد خواهید ماند» این فریادهای یکی از معترضان بود که پلیس کنگره او را از جلسه خارج کرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر