تعطیلی تمامی ادارات شهرستان زهک در روز یکشنبه تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان

آخرین مهلت تحویل گذرنامه زائران اربعین

آخرین مهلت تحویل گذرنامه زائران اربعین رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه ناجا گفت: گذرنامه زائران تا پایان هفته تحویل داده می‌شود
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۶ - ۱۵ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 07
کد خبر: ۲۴۲۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدرضا طبایی، رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه ناجا با اشاره به صادر نشدن گذرنامه برخی از زائران اربعین حسینی اظهار داشت: روند صدور گذرنامه یا برگ تردد موقت زائران اربعین به سرعت در حال انجام است؛ به طوری که تاکنون ۴۲۱ هزار برگ تردد موقت چاپ شده که ۴۱۱ هزار از این تعداد را تحویل اداره پست داده‌ایم. 

وی با بیان اینکه‌ پلیس ۱۰+ کار عقب‌مانده در حوزه چاپ برگ تردد موقت ندارد، درباره صف‌های طولانی برای صدور گذرنامه افزود: این‌ معطلی به دلیل برخی‌محدودیت‌ها در حوزه امنیتی است، به طوری که با توجه به حساسیت‌های لازم ممکن است خدمات‌دهی به کندی صورت گیرد.

طبایی ‌با اشاره به اینکه ‌گذرنامه تمام افرادی که درخواست خود را در دفاتر پلیس ۱۰+ ثبت کرده‌اند تا پایان هفته تحویل داده می‌شود، خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش درخواست برای صدور یا تمدید گذرنامه، صدور گذرنامه‌های دائم به قدری کُند صورت می‌گیرد که در حال رفع آن هستیم.

رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه ناجا با بیان اینکه افراد پس از درخواست صدور یا تمدید گذرنامه و حتی صدور برگ تردد موقت نیازی به مراجعه حضوری به اداره گذرنامه ندارند، گفت: به زودی تمام درخواست‌های ثبت شده برای گذرنامه پاسخ داده می‌شود. همچنین گذرنامه‌ها تا پایان هفته به زائران تحویل داده خواهد شد تا افراد بتوانند سفر خود را مدیریت کنند.

وی به لزوم داشتن گذرنامه‌ معتبر یا برگ تردد موقت برای خروج از کشور اشاره کرد و افزود: مدارک شهروندان در سیستم اداره گذرنامه پلیس ناجا ثبت می‌شود و این اطلاعات در برگ تردد زائر لحاظ خواهد شد. برگ تردد زائران برای خروج از کشور پیش‌بینی شده است و اطلاعات افراد در اداره گذرنامه ثبت شده است و پس از اربعین حسینی افراد می‌توانند گذرنامه خود را تحویل بگیرند.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار