درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

دو نامزداحتمالی اصلاحات/شرط لاریجانی برای اعتدالیون

شنیده‌های خبرنگار تسنیم حاکی از این است که دو طیف سیاسی اصلاح‌طلبان و اعتدالیون فعالیت جدی خود را برای حضور در انتخابات آتی ریاست‌جمهوری کلید زده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 25
کد خبر: ۲۴۲۲۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  با پایان یافتن آیین تشییع و تدفین آیت الله رئیسی رئیس‌جمهور شهید و دیگر شهدای همراهش که در سانحه هفته گذشته بالگرد به شهادت رسیدند و با توجه به اینکه ستاد انتخابات کشور بازه دهم تا چهاردهم خرداد ماه را برای ثبت‌نام نامزد‌های انتخابات ریاست‌جمهوری تعیین کرده است، فضای سیاسی کشور با شیب نسبتاً تندی به سمت انتخاباتی شدن حرکت می‌کند.

 

اخبار منتشر شده از نشست روز گذشته جبهه اصلاحات ایران به عنوان متولی فعالیت‌های سیاسی و انتخاباتی اصلاح‌طلبان حکایت از آن دارد که گردانندگان این جبهه سیاسی برخلاف انتخابات اسفند مجلس شورای اسلامی که در آن حداقل در ظاهر ماجرا شرکت فعال نکردند، این بار عزم خود را برای کنش‌گری انتخاباتی جزم کرده‌اند و به همین منظور جلسه فردای جبهه اصلاحات، صرفاً با دستور کار نحوه حضور در انتخابات ریاست‌جمهوری برگزار خواهد شد. 

 

در کنار جبهه اصلاحات، برخی احزاب اصلاح‌طلب از جمله حزب ندای ایرانیان نیز فعالیت‌های انتخاباتی خود را به شکل رسمی کلید زده‌اند. به گفته سخنگوی حزب ندا، با نظر اعضای شورای سیاست‌گذاری این حزب، مقرر شده تا  امشب (شنبه) جلسه فوق العاده مشترک شورای مرکزی و شعب استانی حزب برگزار  شود تا درباره رویکردها و سیاست‌های حزب در قبال انتخابات ریاست‌جمهوری پیش رو  بحث و تبادل نظر صورت گیرد.   

 

در همین رابطه، شنیده‌های خبرنگار تسنیم حاکی از این است که از میان کاندیداهای مطرح جریان اصلاحات، تاکنون حضور چهره‌هایی چون محمدرضا عارف، عبدالناصر همتی محتمل به نظر می‌رسد. 

 

همچنین برخی شنیده‌ها حکایت از آن دارد که برخلاف گمانه‌زنی‌ها و نظرسنجی‌هایی که در روزهای اخیر در فضای مجازی داغ شده است، محمدجواد ظریف و محمدجواد آذری جهرمی برنامه‌ای برای کاندیداتوری در انتخابات آتی ریاست‌جمهوری ندارند. اگرچه مشخص نیست طی روزهای آتی چه اتفاقاتی خواهد افتاد.

 

علاوه بر این، گمانه‌زنی‌ها از اردوگاه اعتدالیون نیز حکایت از آن دارد که علی لاریجانی نسبت به حضور در عرصه انتخابات این دوره بی‌رغبت نیست منتها در جلسه‌ای که با یکی از احزاب داشته، گویا کاندیداتوری خود از طرف این طیف را منوط به تحقق برخی شرط و شروط از سوی آنها کرده است.

 

بر اساس زمان‌بندی ستاد انتخابات کشور، چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری 8 تیر ماه برگزار خواهد شد. / تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار