فرزند آیت‌الله طالقانی درگذشت + عکس واکنش سخنگوی دولت به ادعا‌ها و شایعات درباره تغییرات کابینه قالیباف قانون موافقت‌نامه تجارت آزاد بین ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا را ابلاغ کرد تشییع پیکر مطهر ۲ شهید بسیجی در زابل ظریف بار دیگر استعفا داد بسته حمایتی دولت از صنایع برای جبران آثار ناشی از قطعی گاز و برق تصویب شد رحمت‌الله اکرمی سرپرست وزارت اقتصاد شد رهبر انقلاب: در زمینه عدالت اجتماعی مشکلاتی داریم که راه‌حل آن قرآن است پیام پزشکیان به سران و مردم کشور‌های اسلامی توییت معنادار صفحه رهبر انقلاب به زبان اوکراینی + عکس شهادت ۲ مامور راهنمایی و رانندگی در ریگان پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت برادر آیت‌الله نوری همدانی فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیا: آسمان ایران برای متجاوزان دست نیافتنی است سردار تنگسیری: شناورهایمان توقیف شود شناورهایشان را توقیف می‌کنیم معاون وزیر کشور: با تجمعات غیرقانونی مخالفیم؛ چه از سوی مخالفان دولت، چه طرفداران آن

صادق خرازی: اصلاحات خودش نیاز به اصلاح دارد

دبیرکل حزب ندای ایرانیان گفت: جریاناتی در اصلاحات هستند که نمی خواهند بپذیرند دنیا عوض شده و اصلاحات خودش نیاز به اصلاح دارد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۱ - ۱۵ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 07
کد خبر: ۲۴۲۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ صادق خرازی دبیرکل حزب ندای ایرانیان در نشست این حزب ندای ایرانیان گفت: جریاناتی در اصلاحات هستند که نمی خواهند بپذیرند دنیا عوض شده و اصلاحات خودش نیاز به اصلاحات دارد. اصلاحاتی که اصلاحات برای خود قائل نباشد بحران هویتی خواهد داشت.

به گفته دبیرکل حزب ندا، اگر واقع بینانه در بستر نگاه اصلاح طلبانه خود عمل می کردیم امروز مالامال از تناقض نبودیم.

وی معتقد است: بحران اصلی که در سال ۸۴ داشتیم شکست اصلی از جانب خودمان بود مگر می‌توان در یک هفته ۷۰ درصد مردم ایران به یک جریان فکری رای بدهند و هفته بعد به یک جریان دیگری رای بدهند؟

خرازی به انتخابات سال ۹۲ نیز اشاره و با بیان اینکه آقای روحانی در سیاست همیشه وسط لحاف بود، تصریح کرد: آقای روحانی حاضر نبودند کوچکترین وقعی برای اصلاحات بگذارند.

دبیرکل حزب ندای ایرانیان بیان داشت: اگر می‌خواهیم موقعیتی برای اصلاحات قائل باشیم واقعیت های دولت و مشکلات خود را بپذیریم و مردم را تشویق به حضور در انتخابات کنیم.

وی با بیان اینکه ایران شرایط بسیار حساس چالش بین المللی است، تاکید کرد: باید به استقلال این سرزمین فکر کنیم و این هدیه خارجی ها به ما نبوده بلکه نتیجه مبارزات انسان‌های بزرگ این سرزمین بوده است.

دبیرکل حزب ندای ایرانیان گفت: مردم ایران مردم آگاه و خردمندی هستند و به فضای مجازی که پر از آلودگی‌های اخلاقی است و قلم آن ادب نشناس است نگاه نکنیم بلکه به فرایند تحول سیاسی باید نگاه کنیم. این فرایند مبارکی است.

وی اضافه کرد: مردم به آقای خاتمی انتقاد دارند اما ایشان را باور دارند.

خرازی تصریح کرد: مردم می دانند رهبران اصلاحات به آنها خیانت نمی‌کنند و کنارشان می‌ایستند، مگر آقای خاتمی در برابر فتنه نگفت چشم فتنه را در می آورم؟ و مگر آقای روحانی نگفت تا هر جا که منافع ملی ایجاب کند برای مردم تلاش می‌کند؟ خب تلاش کردند.

دبیرکل حزب ندا گفت: کسی که نغمه تحریم انتخابات را می‌دهد یا بی توجه است یا گرفتار هوای نفس است. اگر آقای خاتمی سال ۹۰ در انتخابات شرکت نمی کردند موفقیت نسبی در سال 92 به وقوع نمی‌پیوست.

منبع: فارس

ارسال نظر