غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

جان باختن خلبان نیروی هوایی انگلیس در پی سانحه هوایی

رسانه‌های انگلیس روز شنبه از مرگ یک خلبان نیروی هوایی این کشور بر اثر سقوط یک فروند جنگنده «اسپیت‌فایر» خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۸ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 25
کد خبر: ۲۴۲۳۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ این سانحه در مزرعه‌ای نزدیک پایگاه نیروی هوایی انگلیس در منطقه لینکلن‌شایر رخ داد. نیرو‌های امدادگر ساعت یک و ۲۰ دقیقه بعداز ظهر شنبه (به وقت محلی) در محل سانحه حاضر شده، اما قادر به نجات جان خلبان نبودند.

نام قربانی و علت وقوع این سانحه اعلام نشده است. وزارت دفاع انگلیس در بیانیه‌ای اعلام کرد: با تأسف فراوان باید مرگ یک خلبان نیروی هوایی را در حادثه غم انگیز امروز تائید کنیم. به خانواده خلبان اطلاع داده شده است و می‌خواهیم که در این زمان سخت به حریم خصوصی آنها احترام گذاشته شود.

یک سخنگوی پلیس هم گفت که خلبان «تن‌ها سرنشین هواپیما» بوده و او در محل حادثه فوت شده است. وی افزود: «پلیس در موقعیتی نیست که نام او را تائید کند، اما نزدیکان او مطلع شده‌اند.»

بر اساس اعلام نیروی دریای انگلیس، تحقیقات درباره علت سقوط هواپیما جریان دارد. گفته می‌شود که این هواپیما در جریان یک مراسم یادبود نبرد بریتانیا سقوط کرده است.

اسپیت‌فایر یک هواپیمای جنگنده تک‌سرنشینه انگلیسی است که در جریان جنگ جهانی دوم توسط نیروی هوایی این کشور و دیگر کشور‌های متفقین مورد استفاده قرار می‌گرفت. گونه‌های زیادی از اسپیت‌فایر با استفاده از چندین پیکربندی بال ساخته و به تعداد بیشتری نسبت به هر هواپیمای بریتانیایی دیگر تولید شد.

این هواپیما تنها جنگنده بریتانیایی بود که به‌طور مداوم در طول جنگ جهانی تولید می‌شد. گفته می‌شود، نزدیک به ۷۰ فروند از این هواپیما قابل پرواز و بسیار دیگر در موزه‌های هوانوردی موجود است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر