درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

تذکر به وزیر آموزش و پرورش درباره پرداخت بیمه درمانی معلمان و فرهنگیان

نماینده شاهین‌شهر در مجلس درباره تاخیر در پرداخت معوقات بیمه درمانی فرهنگیان گفت که آموزش و پرورش هر چه زودتر این معوقات که باعث نارضایتی این قشر شده است را پرداخت کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۵ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 26
کد خبر: ۲۴۲۴۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده شاهین‌شهر در مجلس یازدهم شورای اسلامی  درباره اعتراض جمعی از فرهنگیان به دلیل تاخیر در پرداخت هزینه‌های درمانی آنها، گفت: هزینه درمان سال 1401 فرهنگیان پرداخت نشده که ضروریست هرچه سریعتر این معوقات به آنها پرداخت شود.

 

وی با اشاره به پیگیری انجام شده از آموزش و پرورش و شرکت بیمه مربوطه برای پرداخت معوقات بیمه درمان فرهنگیان، افزود: در پیگیری‌های صورت گرفته از شرکت بیمه آتیه‌ سازان حافظ، به عنوان شرکت مربوطه، بابت پرداخت هزینه‌های درمانی معوق سال 1401 فرهنگیان، شرکت بیمه آتیه‌ سازان حافظ اعلام کرد که وجوه هزینه درمان فرهنگیان را به حساب آموزش و پرورش واریز کرده و این آموزش و پرورش است که متعهد به پرداخت هزینه درمان فرهنگیان است.

 

نماینده شاهین‌شهر در مجلس در تذکر به آقای صحرایی وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد: جهت رفع مشکل ضروریست که وزیر و وزارتخانه مربوطه نسبت به تسریع در پرداخت هزینه درمانی معوق سال 1401 این گروه از فرهنگیان اقدام لازم را انجام دهند تا این مشکل حل شود.

 

حاجی‌ دلیگانی بیان کرد: این موضوع باعث نارضایتی فرهنگیان شده که بسیاری با مراجعه به دفاتر نمایندگان گلایه خود را ابراز کرده‌اند که باید اقدامات لازم صورت گیرد تا دیگر شاهد چنین اتفاقاتی نباشیم./ تسنیم

ارسال نظر