ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد موافقت کمیته هسته‌ای مجلس با روند مذاکرات عمان رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیرو‌های مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش: دیوار مرزی با افغانستان به انواع تسلیحات در لبه فناوری جهانی مجهز شده ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری درباره نحوه انتخاب و انتصاب مدیران قائم‌پناه: روند مذاکرات امروز رضایت‌بخش بود

نامه سلیمی‌نمین به شورای نگهبان درباره یک منتخب مجلس

مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران درباره یکی از منتخبان مجلس به دبیر شورای نگهبان نامه‌ای نوشت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۵ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 26
کد خبر: ۲۴۲۵۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ عباس سلیمی‌نمین مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران در نامه‌ای به آیت‌الله جنتی دبیر شورای نگهبان درخصوص یکی از منتخبان مجلس دوازدهم مطالبی را مطرح کرده است.

متن این نامه به شرح زیر است:

حضور حضرت آیت‌الله جنتی
دبیر معزز شورای محترم نگهبان قانون اساسی

با سلام و سپاس از تلاش‌هایتان در مسیر صیانت از جایگاه‌های حساس در ساختار سیاسی کشور مصدع شدم تا دغدغه‌‌ای را در مورد موضوعی که بعدها تاریخ، قضاوت خوبی درباره‌اش نخواهد داشت، با حضرت‌عالی و سایر فقها و حقوقدانان محترم عضو آن شورا در میان گذارم.

همان‌گونه که مستحضرید برخی افراد سیاسی پر مسئله به منظور انحراف اذهان از آن چه از افکار عمومی پنهان می‌دارند دائم به جنجال‌آفرینی می‌پردازند. یکی از این جماعت کسی است که ماجرای طولانی با آن شورا داشته است.

اجمالاً آن‌که وی به دلیل مسائل گوناگونش در مجلس نهم، در جریان ثبت‌نام برای مجلس دهم رد صلاحیت می‌شود (سال 1394). با وجود این برای انتخابات میاندوره‌ای ثبت‌نام می‌کند و هدف خود را از این کار نه ورود به مجلس، بلکه حفظ آبروی خویش اعلام می‌دارد و در این زمینه تعهد می‌دهد.

این وضعیت ادامه می‌یابد تا وی با ترفندی، یعنی طرح غلط صورت مسئله مواردی از کارنامه‌اش، پاسخی غیر مرتبط با مسائل خویش  از برخی معمرین دریافت می‌‌دارد و... هر چند چنین افرادی همواره تلاش ‌می‌کنند از یک‌سو آبروی کشور را در گروی کارنامه خویش قرار دهند  و از دیگر سو با نزاع‌آفرینی‌های کاذب توجه‌ها را از واقعیت‌ها منحرف سازند (که به‌طور قطع و یقین  با ظاهرسازی نمی‌توان واقعیت‌های تلخ را برای همیشه پنهان داشت) در  صورت  برملا شدن لغزش‌ها، شورای محترم نگهبان به‌عنوان نهادی مهم و تعیین‌کننده چه توجیهی برای برخی تأیید صلاحیت‌ها خواهد داشت؟

ضمن اعلام آمادگی برای کمک به تحقق عدالت، از حضرت‌عالی به عنوان شخصیتی قاطع انتظار می‌رود دستور بررسی مجدد چنین مسئله‌ای را صادر فرمایید تا خدای ناکرده اطلاع جامعه قبل از اقدام قانونی، موجب خسارت سنگین نشود.

پیشاپیش از عنایت حضرت‌عالی سپاسگزارم و توفیق روزافزون شما و  سایر اعضای فقها و حقوقدانان محترم را از خداوند متعال خواستارم.

عباس سلیمی‌نمین
مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران/تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر