آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

ممنوعیت فروش تسلیحات تهاجمی به عربستان از سوی آمریکا لغو می‌شود؟

ممنوعیت فروش تسلیحات تهاجمی به عربستان از سوی آمریکا لغو می‌شود؟ یک رسانه انگلیسی گزارش داد که انتظار می‌رود دولت آمریکا طی هفته‌های آتی، ممنوعیت فروش تسلیحات تهاجمی به عربستان سعودی را لغو کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۵ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 26
کد خبر: ۲۴۲۵۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک رسانه انگلیسی گزارش داد که انتظار می‌رود آمریکا ممنوعیت فروش تسلیحات تهاجمی را به عربستان سعودی، احتمالا در هفته‌های آتی لغو کند.

در گزارش روزنامه فایننشال‌تایمز در این‌باره آمده است: یک منبع مطلع از موضوع گفت که واشنگتن این سیگنال را به عربستان سعودی نشان داده که آماده لغو این ممنوعیت است.

«جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا مدت کوتاهی پس از به قدرت رسیدن در سال ۲۰۲۱، نسبت به کارزار عربستان سعودی علیه یمن و سوابق حقوق بشری آن، به ویژه در ارتباط با کشته شدن «جمال خاشقجی» خبرنگار واشنگتن‌پست، موضع سختگیرانه‌تری اتخاذ کرد.

«آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا نیز، روز چهارشنبه، گفت آمریکا و عربستان سعودی به حصول توافقاتی در زمینه انرژی هسته‌ای، همکاری‌های امنیتی و دفاعی و توافقی در زمینه عادی‌سازی روابط ریاض با رژیم صهیونیستی نزدیک هستند.

اگرچه طبق گزارش فایننشال تایمز، لغو کردن این ممنوعیت‌ها در زمینه فروش تسلیحات تهاجمی، مستقیما، به این مذاکرات ارتباطی ندارد.

دفاتر مطبوعاتی کاخ سفید و دولت عربستان سعودی، به سوال خبرگزاری رویترز در این باره پاسخی نداده‌اند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار