ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم لاریجانی با رئیس مجلس عراق دیدار کرد سفر وزیر انرژی جولانی به بغداد با محوریت انتقال نفت عراق به مدیترانه سند توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان منتشر شد دیدار لاریجانی با السودانی/ امضای تفاهم امنیتی مشترک بین ایران و عراق حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید

اربیل: پشت عبدالمهدی ایستاده ایم

مقامات اقلیم کردستان با بروز بحران در عراق از حمایت کامل خود از دولت عادل عبدالمهدی خبر داده اند.‎
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۳ - ۱۶ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 08
کد خبر: ۲۴۲۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «سفین دزیی» مسئول اداره روابط خارجی اقلیم کردستان عراق با بیان این مطالب تاکید کرد که نمی توان شخص نخست وزیر را مسئول ۱۵ سال مشکلات در عراق دانست.

 

وی خاطرنشان کرد که خواسته های تظاهرکنندگان قانونی بود اما ما شاهد آن بودیم که اعتراضات به تنش انجامید واز مسیر اصلی خود خارج شد.

 

وی گفت: ما از عادل عبدالمهدی در تلاش برای آرام کردن اوضاع در کشور و همچنین اقدامات وی در عبور از بحران کنونی حمایت می کنیم و امیدوارم دولت خواسته های مشروع تظاهرکنندگان در زمینه تامین خدمات عمومی و بهبود وضعیت معیشتی و ایجاد فرصت های شغلی را تحقق بخشد.

 

برخی از شهرهای عراق از جمله بغداد از سه‌ شنبه گذشته در اعتراض به فساد، عدم جدیت برای مبارزه با آن و بیکاری شاهد اعتراض هایی بود که در نتیجه آن، بیش از 100 نفر کشته شدند.

 

اوضاع اغلب مناطق عراق از جمله بغداد پایتخت طی دو روز گذشته روند رو به آرامش را تجربه می کند هر چند اعتراضات و درگیری های پراکنده و همچنین کشته شدن مشکوک تظاهرکنندگان کم و بیش در بغداد و برخی دیگر از شهرها ادامه دارد.

 

موضع دولت اقلیم کردستان عراق در حمایت از عادل عبدالمهدی گر چه با چند روز تاخیر بیان می شود اما به نوبه یکی از بی سابقه ترین مواضع درمیان سه گروه اصلی جامعه عراقی، یعنی شیعه، سنی و کردهاست. بویژه آنکه گروه‌های کرد عراقی همواره متهم می شوند که از تنش و اختلاف میان نیروها در بغداد استقبال می کنند و آن را در راستای تقویت مواضع خود و توازن قوای بهتر در دولت فدرال می دانند.

ارسال نظر
آخرین اخبار