وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

فراخوان حماس برای انتفاضه و راهپیمایی خشم ضد صهیونیست‌ها

جنبش حماس با صدور فراخوانی از همه مردم فلسطین و ملت‌های عربی-اسلامی و آزادگان جهان خواست تا در برابر رژیم اشغالگر دست به انتفاضه و برگزاری راهپیمایی خشم بزنند و این رژیم را برای توقف جنایات علیه مردم غزه تحت فشار قرار دهند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۸ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 27
کد خبر: ۲۴۲۶۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، در پی جنایت وحشیانه‌ای که شب گذشته صهیونیست‌ها با حمله به چادر آوارگان در رفح مرتکب شدند، جنبش حماس فلسطین با صدور بیانیه‌ای از ملت فلسطین و همه ملتهای عربی- اسلامی و آزادگان جهان خواست تا فعالیت‌های خود را برای ابراز خشم و تحت فشار قرار دادن اشغالگران جهت توقف جنگ نسل کشی در غزه تشدید کنند.

 

در فراخوان حماس به این منظور آمده است: با توجه به کشتار هولناکی که رژیم اشغالگر در شامگاه یکشنبه علیه چادرهای آوارگان در غرب شهر رفح انجام داد و منجر به شهادت ده‌ها غیرنظامی که بیشتر آنها زن و کودک بودند شد و همچنین با توجه به ادامه جنگ نسل کشی دشمن صهیونیستی علیه مردم ما در نوار غزه، از همه مردم فلسطین در کرانه باختری، قدس اشغالی، اراضی اشغالی 1948 و همه فلسطینیان در داخل و خارج می‌خواهیم دست به انتفاضه بزنند و راهپیمایی‌های خشم علیه اشغالگران برگزار کنند.

 

جنبش حماس همچنین از ملت‌های عربی و اسلامی و همه ملت‌های آزاده در سراسر جهان خواست تا اقدامات و فعالیت‌های خود را در محکومیت جنگ نسل کشی رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین تشدید کرده و فشارها را برای قطع روابط کشورها با رژیم جنایتکار صهیونیستی که همچنان به تحقیر و دهن کجی به جامعه بین‌المللی و قطعنامه‌های بین‌المللی به ویژه حکم اخیر دیوان بین المللی دادگستری مبنی بر لزوم توقف تجاوزات علیه رفح ادامه می‌دهد، بیشتر کنند.

 

این فراخوان حماس بعد از آن صادر شد که جنگنده‌های ارتش رژیم اشغالگر صهیونیستی شب گذشته در حمله‌ای وحشیانه به چادرهای آوارگان در غرب رفح ده‌ها غیرنظامی را به شهادت رساندند که اغلب آنها زن و کودک بودند.

 

آماری که منابع فلسطینی و نهادهای مربوطه ارائه داده‌اند حاکی از شهادت بیش از 30 غیرنظامی در این جنایت است و برخی نیز درباره شهادت 35 تا 40 نفر صحبت می‌کنند. همچنین ده‌ها تن دیگر هم زخمی شدند و این درحالی است که روز جمعه دیوان بین‌المللی دادگستری حکم توقف عملیات نظامی ارتش صهیونیستی در رفح را صادر کرده بود اما اشغالگران طبق معمول، به این درخواست و حکم بین‌المللی هم توجهی ندارند و تحت حمایت کامل آمریکا به وحشی‌گری در غزه ادامه می‌دهند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار