اعتراض سفارت ایران به اظهارات مشاور نخست‌وزیر عراق درباره مرز چذابه حمله پهپادی به مقر گروه‌های جدایی‌طلب در شمال عراق مقاومت عراق: تجاوز به ایران مصداق بارز جنگ میان حق و باطل است؛ در کنار حق می‌ایستیم شاه اردن: امنیت اردنی‌ها خط قرمز است رئیس سابق دفتر نتانیاهو: از عواقب حمله دوباره به ایران وحشت دارم + فیلم نیرو‌های مسلح یمن: حمله ما به مکه و مدینه دروغی بزرگ است عضو کمیسیون امنیت ملی: سناریوی جدید آمریکا حملات زمینی از طریق نیرو‌های نیابتی است/ نوع عملیات‌ها در سیستان و بلوچستان با گذشته کاملاً متفاوت است بیانیه ایران و ۱۱ کشور دیگر در مجمع عمومی سازمان ملل متحد: تأسیسات هسته‌ای تحت هیچ شرایطی نباید هدف قرار گیرند علی جنتی: آمریکایی‌ها کلیات طرح ۷ بندی را پذیرفته‌اند، اما درمورد ترتیب اجرای بند‌های پیشنهادی با ایران اختلاف نظر جدی دارند هشدار سفارتخانه‌های آمریکا به شهروندانش درباره سفر به چهار کشور عربی بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد

فراخوان حماس برای انتفاضه و راهپیمایی خشم ضد صهیونیست‌ها

فراخوان حماس برای انتفاضه و راهپیمایی خشم ضد صهیونیست‌ها جنبش حماس با صدور فراخوانی از همه مردم فلسطین و ملت‌های عربی-اسلامی و آزادگان جهان خواست تا در برابر رژیم اشغالگر دست به انتفاضه و برگزاری راهپیمایی خشم بزنند و این رژیم را برای توقف جنایات علیه مردم غزه تحت فشار قرار دهند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۸ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 27
کد خبر: ۲۴۲۶۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، در پی جنایت وحشیانه‌ای که شب گذشته صهیونیست‌ها با حمله به چادر آوارگان در رفح مرتکب شدند، جنبش حماس فلسطین با صدور بیانیه‌ای از ملت فلسطین و همه ملتهای عربی- اسلامی و آزادگان جهان خواست تا فعالیت‌های خود را برای ابراز خشم و تحت فشار قرار دادن اشغالگران جهت توقف جنگ نسل کشی در غزه تشدید کنند.

 

در فراخوان حماس به این منظور آمده است: با توجه به کشتار هولناکی که رژیم اشغالگر در شامگاه یکشنبه علیه چادرهای آوارگان در غرب شهر رفح انجام داد و منجر به شهادت ده‌ها غیرنظامی که بیشتر آنها زن و کودک بودند شد و همچنین با توجه به ادامه جنگ نسل کشی دشمن صهیونیستی علیه مردم ما در نوار غزه، از همه مردم فلسطین در کرانه باختری، قدس اشغالی، اراضی اشغالی 1948 و همه فلسطینیان در داخل و خارج می‌خواهیم دست به انتفاضه بزنند و راهپیمایی‌های خشم علیه اشغالگران برگزار کنند.

 

جنبش حماس همچنین از ملت‌های عربی و اسلامی و همه ملت‌های آزاده در سراسر جهان خواست تا اقدامات و فعالیت‌های خود را در محکومیت جنگ نسل کشی رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین تشدید کرده و فشارها را برای قطع روابط کشورها با رژیم جنایتکار صهیونیستی که همچنان به تحقیر و دهن کجی به جامعه بین‌المللی و قطعنامه‌های بین‌المللی به ویژه حکم اخیر دیوان بین المللی دادگستری مبنی بر لزوم توقف تجاوزات علیه رفح ادامه می‌دهد، بیشتر کنند.

 

این فراخوان حماس بعد از آن صادر شد که جنگنده‌های ارتش رژیم اشغالگر صهیونیستی شب گذشته در حمله‌ای وحشیانه به چادرهای آوارگان در غرب رفح ده‌ها غیرنظامی را به شهادت رساندند که اغلب آنها زن و کودک بودند.

 

آماری که منابع فلسطینی و نهادهای مربوطه ارائه داده‌اند حاکی از شهادت بیش از 30 غیرنظامی در این جنایت است و برخی نیز درباره شهادت 35 تا 40 نفر صحبت می‌کنند. همچنین ده‌ها تن دیگر هم زخمی شدند و این درحالی است که روز جمعه دیوان بین‌المللی دادگستری حکم توقف عملیات نظامی ارتش صهیونیستی در رفح را صادر کرده بود اما اشغالگران طبق معمول، به این درخواست و حکم بین‌المللی هم توجهی ندارند و تحت حمایت کامل آمریکا به وحشی‌گری در غزه ادامه می‌دهند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار