رتبه‌بندی معلمان تنها در مسائل معیشتی خلاصه نمی شود-راهبرد معاصر
ماجرای خودکشی دانشجوی دختر دانشگاه رازی چه بود؟  انتقال زباله‌های ساری به تهران صحت دارد؟ اعلام جرم سازمان بازرسی تهران علیه تعاونی‌های بدقول مسکن مهر معاون قوه قضاییه: سرقت به عنوان اولین جرم کشور شناسایی شده است هشدار آرایشگران درباره افزایش موارد قارچ پوستی ناشی از کوتاهی مو با ابزار‌های غیربهداشتی پنجشنبه‌ها برای بانوان کارمند این استان تعطیل اعلام شد+ جزئیات آخرین خبر از انتصابات در وزارت آموزش و پرورش هشدار نارنجی هواشناسی؛ رگبار و رعد و برق در ۲۴ استان / احتمال آبگرفتگی معابر بیمه تکمیلی بازنشستگان برقرار شد بیمار ایدزی با مصرف دارو، هم می‌تواند ازدواج کند و هم بچه‌دار شود «ایلان ماسک» تصویر ماهواره‌بر ایرانی را منتشر کرد + عکس جزییات غربالگری سلامت روان دانش‌آموزان متوسطه بارش برف و باران از روز یکشنبه آغاز می‌شود راز خشک شدن ۷۰ درصدی دریای مدیترانه! انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد

رتبه‌بندی معلمان تنها در مسائل معیشتی خلاصه نمی شود

دبیر قرارگاه عدالت تربیتی و نصیب برابر آموزشی گفت: شبکه جهادی معلمان منتظر برای حمایت از دانش‌آموزان بی‌بضاعت در مناطق محروم از مهر امسال فعالیت خود را آغاز می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۵ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 29
کد خبر: ۲۴۳۱۱۵
تعداد نظرات: ۱ نظر

ضرغام پرنیان؛ دبیر قرارگاه عدالت تربیتی و نصیب برابر آموزشی با اشاره به اینکه بسیاری از افراد رتبه‌بندی معلمان را در مسائل معیشتی خلاصه می‌کنند، اظهار کرد: اگرچه رتبه‌بندی معلمان مزایای مالی دارد اما هدف اصلی آن حمایت از معلمان خلاق و نوآور و کیفیت بخشی به نظام تعلیم و تربیت است.

 

وی افزود: رتبه‌بندی معلمان به اصلاحاتی نیاز دارد و این اقدامات انجام شده است، به عنوان مثال معلمان مناطق عشایری و دوردست که با سختی به مدرسه تردد می‌کنند، مورد توجه بیشتری قرار می‌گیرند.

 

پرنیان با اشاره به اینکه سال گذشته 70 هزار کلاس درس با مشارکت معلمان، دانش‌آموزان و گروه‌های جهادی بهسازی و شاداب‌سازی شد، گفت: 368 مدرسه سیل‌زده در استان سیستان و بلوچستان با حضور معلمان و دانش‌آموزان آن مناطق بهسازی شد.

 

دبیر قرارگاه عدالت تربیتی و نصیب برابر آموزشی  ادامه داد: امسال هدف‌گذاری کردیم تا 110 هزار کلاس درس را با همراهی معلمان و دانش‌آموزان جهادی بهسازی و شاداب سازی کنیم. حدود 17200 گروه جهادی دانش‌آموزی ثبت شده‌اند و تلاش می‌کنیم با ایجاد گفتمان جهادی، دانش‌آموزان نسبت به مسائل مدرسه احساس مسئولیت کنند.

 

وی افزود: دو تفاهم‌نامه با بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی فرمان امام منعقد کردیم که براساس آن به بحث آموزش در مناطق مرزی و عشایری توجه ویژه‌ می‌شود.

 

پرنیان گفت: برای رفع آسیب‌های اجتماعی مناطق محروم شبکه جهادی معلمان منتظر را ایجاد کردیم و از مهرماه امسال معلمان جهادی روزهای پنجشنبه و جمعه به مناطق محروم می‌روند تا به دانش‌آموزان بی‌بضاعت در بحث تحصیل کمک کنند./ تسنیم

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بازنشسته
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۱ - ۱۴۰۳/۰۳/۰۹
0
0
فعلا که در مسائل معیشتی خلاصه شده و به نفع بعضی ها شده مدیر مدرسه ا ای با مدرک لیسانس و مدرک ایثار گری رتبه ۵ شده معلم هست با مدرک ارشد و کلی مدرک مرتبط با تدریس رتبه ۴ و حق مدیریت کلاس هم نمی گیره
تحلیل های برگزیده