سود سهام عدالت ۱۴۰۵ کی واریز می‌شود؟ آخرین اخبار سهام عدالت ۱۴۰۵ و جزئیات مرحله جدید پرداخت نرخ ارز در مرکز مبادلات امروز یکشنبه ۲۱ تیر اطلاعیه توانیر در مورد برنامه خاموشی‌های تابستان ۱۴۰۵ جزییات تازه درباره تغییر در نحوه سوخت‌گیری/ چرا کارت سوخت به کارت بانکی منتقل نشد؟ جزئیات حراج شمش طلا تیر ۱۴۰۵ فروش فوری و فوق العاده ۹ محصول ایران خودرو بدون قرعه کشی تیر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام طرح‌های عادی، جوانی جمعیت و خودرو‌های فرسوده کدام بانک‌ها ارز اربعین می‌فروشند؟ تحول در محاسبه حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی + جزییات آخرین وضعیت اختلال بانکی ۲۱ تیر؛ زمان بازگشت کامل خدمات اعلام شد علت ریزش سنگین بورس چیست؟ علت خاموشی مناطقی از تهران مشخص شد/ قطعی برق ناشی از حادثه فنی بود؟ بازگشت تدریجی خدمات بانک‌های مختل شده/ داده‌های حساب مردم در امان است سقوط ۵۰۰۰ تومانی قیمت دلار؛ سکه ۵ میلیون تومان ارزان شد/ پیش بینی قیمت طلا و سکه آغاز پیش فروش کوییک از یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ / جزئیات کامل پیش فروش کوییک قیمت جدید محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۴۰۵/۰۴/۲۰

وزارت کشاورزی آمریکا:تولید گندم ایران امسال به ۱۴.۵ میلیون تن می‌رسد

وزارت کشاورزی آمریکا:تولید گندم ایران امسال به ۱۴.۵ میلیون تن می‌رسد  وزارت کشاورزی آمریکا پیش‌بینی کرد تولید گندم ایران در سال زراعی جاری با رشد ۵۰۰ هزار تنی به ۱۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تن برسد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۶ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 29
کد خبر: ۲۴۳۱۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛وزارت کشاورزی آمریکا در گزارشی از وضعیت تولید و تجارت غلات در دنیا پیش‌بینی کرد: تولید گندم ایران در سال زراعی جاری با رشد ۵۰۰ هزار تنی نسبت به سال قبل مواجه شود و به ۱۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تن برسد. این در حالی است که تولید گندم ایران در سال گذشته نیز ۸۰۰ هزار تن افزایش و به ۱۴ میلیون تن رسیده بود.

تولید گندم دنیا نیز در سال جاری ۱۱ میلیون تن افزایش خواهد یافت و به ۷۹۸ میلیون تن خواهد رسید.

ایران یازدهمین تولیدکننده بزرگ گندم دنیا

ایران با تولید ۱۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تنی گندم در سال ۲۰۲۴ در جایگاه یازدهمین تولیدکننده بزرگ گندم دنیا در این سال قرار خواهد گرفت. چین با تولید ۱۴۰ میلیون تنی بزرگ‌ترین تولیدکننده گندم خواهد بود و اتحادیه اروپا با ۱۳۲ میلیون تن و هند با ۱۱۴ میلیون تن در رتبه‌های دوم و سوم قرار خواهند داشت. روسیه، کانادا، پاکستان، استرالیا، اوکراین، ترکیه و آرژانتین نیز در رتبه‌های چهارم تا دهم قرار خواهند گرفت.

پیش‌بینی افزایش ۳ درصدی تولید جو ایران

وزارت کشاورزی آمریکا همچنین پیش‌بینی کرده است تولید جو در ایران به عنوان یک غله مهم دیگر در سال زراعی جاری با رشد ۳ درصدی معادل ۱۰۰ هزار تن نسبت به سال قبل مواجه شود و به ۳ میلیون و ۱۰۰ هزار تن برسد. ایران در سال پیش ۳ میلیون تن جو تولید کرده بود.

ایران نهمین تولیدکننده بزرگ جو در جهان طی سال ۲۰۲۴ خواهد بود. اتحادیه اروپا با تولید ۵۴ میلیون تن در رتبه نخست جهان از این نظر قرار خواهد داشت.

بر اساس این گزارش ایران در سال پیش ۱ میلیون و ۹۰۰ هزار تن جو وارد کرده بود که پیش‌بینی شده است در سال جاری نیز ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تن جو وارد ایران شود./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار