لاریجانی پس از ثبت نام انتخابات: افراد کاربلد و توانمند با هر سلیقه به کار گرفته می‌شوند-راهبرد معاصر
عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند عملیات مشترک مرزبانان ایران و عراق در مقابله با سلاح‌های غیرمجاز

لاریجانی پس از ثبت نام انتخابات: افراد کاربلد و توانمند با هر سلیقه به کار گرفته می‌شوند

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: افراد کاربلد و توانمند با هر سلیقه به کار گرفته می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۷ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 31
کد خبر: ۲۴۳۳۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی لاریجانی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام پس از ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری  در جمع خبرنگاران گفت: به ساحت نورانی امام بزرگوار ادای احترام می‌کنم و یاد شهدای گرانقدر اخیر رئیس جمهور سخت‌کوش و متواضع و همراهان ایشان را گرامی می دارم و ضمن همدردی با مردم مظلوم و مقاوم رفح، به سردار بزرگ مقاومت، شهید سلیمانی ادای احترام می نمایم.


وی افزود: امروز شرایط معیشتی سخت است و همه انتظار دارنده حکومت راه حل درستی برای مشکلات بیابد.
لاریجانی ادامه داد: آیا این مشکلات حل شدنی است  برخی کشورها وضعی به مراتب پیچیده تری  از ما داشتند ولی توانستند آن را حل کنند.
وی ادامه داد:  هدف اساسی این تغییرات عدالت اجتماعی و پیشرفت ملی در همه بخشهای فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، علمی و سیاست خارجی است. عدالت به این معنا که هر کس به حق خود برسد و پایه این حق، حقوق فطری انسان هاست، که بعید دولت زمینه رشد آن را فراهم کند. در این مسیر ما به ملت قوی و دولت زمینه‌ساز نیازمندیم می رسیم.


وی گفت: در این الگو دولت جایگزین ملت نمی شود ولی بستر متوازن برای مشارکت و رقابت مردم در همه حوزه ها را فراهم می کند و آزادیهای سیاسی اجتماعی فرهنگی و اقتصادی برای این امر ضرورت دارد و زمانی برای از دست دادن نداریم برای عبور از موانع باید از روشهای منسوخ ارتفاع بگیریم.


لاریجانی تاکید کرد: اما الزامات تحقق این امر چیست،وحدت ملی جامعه ی ما بر مبنای اصلی سفارشات اصلی انقلاب  به اندازه ی زیادی از اختلافات آسیب دیده است. در دولت مد نظر من هر کاربلد و توانایی‌با هر سلیقه ی سیاسی به کار گرفته می‌شود دولت باشگاه یک حزب و یک جناح نیست.
لاریجانی ادامه داد: به جای نگاه تمرکزگرا و از بالا به پایین زمام امور مناطق ایران عزیز در اختیار نخبگان استانی قرار می گیرد.


وی افزود: دیپلماسی کشور باید پیشرفت ایران را مسئله ی اصلی تعاملات خود قرار دهد راهبرد ایران به عنوان قدرت مهم منطقه این است که کل منطقه امن و قدرتمند باشد.


لاریجانی تصریح کرد: امروز ایران عزیز با تمدن کهن نقش آفرین صحنهی بین‌المللی است و همکاری خود را با قطب های جهانی صرفا بر اساس منافع ملی و امنیت ملی تعریف میکند در این میان حل مسئله ی تحریم ها برای گشایش اقتصادی جزو اولویت های دیپلماسی خواهد بود.


وی ادامه داد: مبنای تعاملات چه در سطح منطقه و چه بین المللی به نحو غالب با تکیه بر مزیت‌های رقابتی بر محور توسعه‌ی اقتصادی خواهد بود و البته بنیه‌ی دفاعی قوی برای نیروهای مسلح با توجه به شرایط ایران نیز مد نظر است.


وی افزود: تنها با روش علمی می‌توان مشکلات را حل کرد. نه با شعار و نظرات غیر تخصصی. پیامبر (ص)ما فرمودند: ای پسر مسعود هرگاه به کاری پرداختی آن را با دانش و خرد انجام ده.


لاریجانی تصریح کرد: در مقوله اقتصاد علاوه بر محوریت تولید و اشتغال مبارزه با علل فساد مهم تر از برخورد با معلول هااست. اگر دولت جایگزین ملت نشود شفافیت بیشتر شود و مقررات زائد تقلیل یابد زمینه فساد از بین می‌رود. با دولت فربه و مداخله‌گر در همه امور مردم، حتما ره به جایی نمی بریم.
لاریجانی در پایان خاطرنشان کرد: شهید آیت الله مطهری فرمودند حکومتها ممکن است آرمان‌های متعالی داشته باشند اما اگر از اقتصاد سالم و ثروت را برخوردار نباشند به هیچ یک از آن‌ها نمی رسند. لذا؛ تاکید ما در این مقطع زمانی بر توسعه ی اقتصاد ملی یک ضرورت اجتناب ناپذیر برای نجات کشور است.‌

ارسال نظر