مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟ ترور مهندس هسته‌ای مصر با شلیک ۱۳ گلوله اعترافات هولناک نظامیان صهیونیست به جنایات عامدانه علیه غیرنظامیان در غزه درخواست «گروه۷» از کشورها برای اجرای تحریم‌های ایران کرملین: لفاظی‌های هسته‌ای بسیار خطرناک است آمادگی پکن برای ارتقای مشارکت استراتژیک جامع با ایران ترامپ بعد از پایان تعطیلی دولت: هرگز در برابر باج‌گیری دموکرات‌ها تسلیم نخواهیم شد

تمدید یک ساله عملیات نظامی در عراق و سوریه توسط پارلمان ترکیه

پارلمان ترکیه برای بار دوم برای رئیس جمهور این کشور مجوز انجام عملیات نظامی در عراق و سوریه را صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۳ - ۱۶ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 08
کد خبر: ۲۴۳۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ پارلمان ترکیه با تمدید عملیات برون‌مرزی این کشور برای یک سال دیگر موافقت کرد.

 

رسانه‌های ترکیه شامگاه سه‌شنبه (۱۶ مهر) گزارش دادند که پارلمان این کشور، مدت لایحه اعطای مجوز به رئیس‌جمهور این کشور جهت صدور فرمان عملیات نظامی در خارج از مرزهای خود را تمدید کرد.

 

 این تمدید، یک ساله بوده و تا ۳۰ اکتبر سال ۲۰۲۰ اعتبار خواهد داشت.

 

تمدید عملیات برون‌مرزی ارتش ترکیه بعد از آن صورت می‌گیرد که وزارت دفاع این کشور دیروز (دوشنبه) از پایان تدارکات و آمادگی‌های لازم برای انجام عملیات نظامی برای ایجاد منطقه امن خبر داد.

 

همزمان با اعلام این نیت ترکیه، آمریکا که طی سال‌های گذشته از شبه نظامیان کُرد سوری حمایت می‌کرد، اعلام کرد که نیروهای خود را از مرز سوریه عقب کشیده است.

 

منطقه امنی که ترکیه در صدد ایجاد آن است، ۳۰ الی ۴۰ کیلومتر عرض و از شمال‌شرقی‌ترین منطقه سوریه شورع شده و تا اطراف جرابلس ادامه خواهد داشت.

 

ترکیه مدعی است بعد از پاکسازی این منطقه از شبه‌نظامیان، زمینه را برای اسکان بیش از دو میلیون آواره سوری فراهم خواهد کرد که هم‌اکنون در ترکیه مقیم هستند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار