رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک سخنگوی قرارگاه خاتم: آمریکا تهدید کرده که سه نفتکش ایرانی را هدف قرار خواهد داد؛ در صورت تعرض به کشتی‌های ایرانی، پایگاه‌های آمریکا را در منطقه به شدت هدف قرار خواهیم داد سپاه پاسداران از انهدام پهپاد پیشرفته MQ ۱ خبر داد شکار جدید سپاه زهپاد Dive‑LD؛ زیردریایی خودکار ۶۰۰۰ متری آمریکا در تنگه هرمز به دام افتاد موشک بالستیک قاسم بصیر را بشناسید عبدالرئوف اسحاقی کیست؟ / اولین تصاویر عبدالرئوف اسحاقی ترور فرمانده بسیج در سیستان و بلوچستان + جزئیات شهادت و حمله جزییات خنثی‌سازی مهمات در بوشهر سخنگوی قرارگاه خاتم: اگر محاصره دریایی و مزاحمت برای کشتی‌های ایرانی ادامه یابد شناور‌های نظامی آمریکا را شدیدتر از قبل می‌زنیم جدیدترین خبر درباره ساعت کاری ادارات  انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان + جزئیات مشخصات دقیق بمب استفاده شده در حمله آمریکا به عروسی سیریک

الهیان:دولت سالم، اقتصاد سالم و جامعه سالم، شعار دولت من است

الهیان:دولت سالم، اقتصاد سالم و جامعه سالم، شعار دولت من است نماینده ادوار مجلس پس از ثبت‌نام در انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: با نگاهی جدید به حوزه آسیب‌های مدیریتی و ناکارآمدی‌ها و راه‌حل‌های جدید به این عرصه آمدم و شعار دولتم را دولت ، اقتصاد و جامعه سالم اعلام می‌‌کنم.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۱ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 01
کد خبر: ۲۴۳۵۳۸

به گزارش راهرد معاصر؛ زهره الهیان نماینده ادوار مجلس بعد از ثبت‌نام در انتخابات ریاست جمهوری، در نشست خبری با خبرنگاران ضمن تسلیت شهادت آیت‌الله رئیسی و همراهانش در حادثه بالگرد بیان کرد: در این نقطه از تاریخ به همه دستاوردهای ایران اسلامی و اقتداری که جمهوری اسلامی ایران به برکت خود شهدا و رهبری امام خامنه‌ای دارد، افتخار می‌کنم.

وی افزود: ما اوج این اقتدار را در عملیات وعده صادق مشاهده کردیم که حکایت از تدبیر و نگاه حکمت محور رهبری عزیز انقلاب دارد.

داوطلب انتخابات ریاست جمهوری گفت: با نگاهی جدید به حوزه آسیب‌های مدیریتی و ناکارآمدی‌ها و راه‌حل‌های جدید به این عرصه آمدم. من ضمن احترام به همه دستاوردها، شعارم را دولت سالم، اقتصاد سالم و جامعه سالم اعلام می‌کنم.

الهیان اظهار داشت: شفافیت در رأس امور دولت سالم است، مبارزه با فساد در اولویت‌های امور آن خواهد بود و پیشگیری و خشکاندن ریشه‌های فساد به عنوان یک اصل اساسی مطرح است.

وی اضافه کرد: دولت آینده نباید خود را قهرمان در همه امور بداند و متصدی همه امور باشد بلکه با بیان مشکلات، پیچیدگی ها، در مسیر پیشرفت و رسیدن به قله ظرفیت جوانان این مرز و بوم را به کار بگیرد.

داوطلب انتخابات ریاست جمهوری گفت: مشکلات و امداد از مردم مدلی از حکمرانی مردم پایه را در دولت آینده ارائه خواهم داد که نگاه ها و ایده های نخبگان برای حل مشکلات این مرز و بوم به کمک بیاید.

الهیان بیان کرد: نیاز است همه مردم این مرز و بوم در حل مشکلات کشور مشارکت داشته باشند و این حلقه های میانی و گروه های مردمی هستند که می توانند بهتر از خود دولت ها امور را به دست بگیرند و دولت فقط متصدی امور باشد و موانع را از پیش روی جوانان این مرز و بوم بردارد

وی عنوان کرد: ذخایر عظیم انسانی، نخبگان و ملت بزرگ ما باید در مسیر انقلاب به کار گرفته شود و این هدف باید توسط دولت قدر دانسته شود و برنامه جدی برای به کارگیری این ظرفیت های انسانی داشته باشد.

داوطلب انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه هر جا نخبگان ورود داشتند، توانسته‌اند سدها را بردارند، خاطر نشان کرد: در دولت من باید آزادی های سیاسی و اجتماعی برای بیان ایده ها و سلایق مختلف جدی گرفته شود./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار