عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

باقری: حمله به رفح و انسداد این گذرگاه جلوه‌ای دیگر از جنایات رژیم سفاک و خونریز صهیونیستی است

سرپرست وزارت امور خارجه ایران در گفت‌وگوی تلفنی با وزیر خارجه ترکیه حمله به رفح و انسداد گذرگاه این منطقه و جلوگیری از تردد خودروها و کامیون‌های حامل کمک‌های انسان‌دوستانه به مردم غزه را جلوه‌ای دیگر از جنایات رژیم سفاک و خونریز صهیونیستی خواند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۸ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 02
کد خبر: ۲۴۳۶۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  علی باقری سرپرست وزارت امور خارجه در گفت‌وگوی تلفنی با هاکان فیدان وزیر امور خارجه ترکیه در خصوص آخرین تحولات فلسطین و جنایات صهيونيست‌ها در نوار غزه و رفح گفت‌وگو و تبادل نظر کرد.


باقری در این‌ گفت‌وگو مراتب قدردانی دولت و مردم ایران را از ابراز همدردی و پیام‌های تسلیت مقامات عالیرتبه ترکیه، به‌ ویژه اعلام عزای عمومی در این کشور و حضور معاون رئیس جمهور و وزیر امور خارجه ترکیه در آیین بزرگداشت رئیس جمهور و وزیر امور خارجه شهید جمهوری اسلامی ایران ابراز داشت.


سرپرست دستگاه دیپلماسی همچنین با اشاره به برگزاری نشست آتی وزرای امور خارجه گروه هشت کشور اسلامی در حال توسعه (دی هشت) در استانبول، ابراز امیدواری کرد در حاشیه این نشست رایزنی‌هایی بین دو کشور درباره موضوعات مورد علاقه صورت پذیرد.


علی باقری همچنین، ضمن تشریح آخرین تحولات فلسطین و تداوم جنایات صهیونیست‌ها علیه زنان، کودکان و مردم بی‌گناه در غزه و رفح تأکید کرد: حمله به رفح و انسداد گذرگاه این منطقه، جلوگیری از تردد خودروها و کامیون‌های حامل کمک‌های انسان‌دوستانه به مردم غزه جلوه‌ای دیگر از جنایات رژیم سفاک و خونریز صهیونیستی است.


وی تأکید کرد: همکاری و هم افزایی کشورهای اسلامی، ظرفیتی مهم و تاثیرگذار در حمایت از مردم مظلوم غزه ایجاد می‌کند. 


این دیپلمات ارشد ایرانی افزود: کشورهای اسلامی نباید از هیچ فرصت و ظرفیتی برای پشتیبانی از مردم فلسطین دریغ کنند.


هاکان فیدان وزیر امور خارجه ترکیه نیز در این گفت‌وگوی تلفنی، ضمن عرض تسلیت مجدد شهادت رئیس جمهور و وزیر خارجه و طلب مغفرت برای آنان، بر لزوم هماهنگی بین کشورهای اسلامی در موضوع فلسطین تأکید کرد و اظهار داشت: پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران برای برگزاری نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی بسیار ارزشمند است.


وزیر امور خارجه ترکیه خاطرنشان کرد: رژیم صهیونیستی با هدف نابودی مردم فلسطین به محاصره غزه مبادرت کرده است و باید از تمامی ظرفیت‌ها برای جلوگیری از  تداوم جنایت علیه بشریت و نسل کشی صهیونیست‌ها استفاده شود.


وی استمرار رایزنی‌ها بین ایران و ترکیه در این موضوع و سایر موضوعات مهم دوجانبه و منطقه‌ای را بسیار مهم و سازنده خواند./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده