نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید 

تحریم‌های خصمانه آمریکا علیه صنایع نظامی و پهپادی ایران

تحریم‌های خصمانه آمریکا علیه صنایع نظامی و پهپادی ایران وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد که یک شخص و چهار نهاد را در ارتباط با صنایع هوایی ایران در لیست تحریم‌های خود قرار داده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۸ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 04
کد خبر: ۲۴۳۸۴۵

به گزارش راهبرد معاصر. در ادامه سیاست‌های خصمانه واشنگتن علیه جمهوری اسلامی ایران، وزارت خزانه‌داری آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه کشورمان وضع کرد.

 

پایگاه خبری الجزیره گزارش داد که دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد که یک شخص و چهار نهاد ایرانی مرتبط با صنایع نظامی و پهپادی را به فهرست تحریم‌های خود افزود.

 

در بیانیه روز جمعه وزارت خزانه داری آمریکا آمده است که دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری ایالات متحده (OFAC) چهار نهاد مرتبط با شرکت رایان رشد افزار (RRA) تحریم شده توسط اوفک را در فهرست جدید تحریم‌های خود قرار داد.

 

در همین ارتباط و در تداوم ادعاهای واشنگتن درباره پهپادهای ایران با وجود رد مقامات کشورمان، برایان نلسون، معاون وزیر خزانه داری آمریکا در امور تروریسم و اطلاعات مالی در اظهاراتی مدعی شد که «وزارت خزانه‌داری به تحمیل هزینه‌ها بر کسانی که به دنبال تأمین قطعات مورد نیاز ایران برای برنامه‌های پهپادی آن هستند و امکان ارسال این نوع سلاح‌ها به عوامل بی‌ثبات‌کننده در سراسر جهان را دارند، ادامه خواهد داد.»

 

گفتنی است که دولت بایدن در راستای فشار اقتصادی و نظامی حداکثری ضد کشورمان از نخستین روز سال ۱۴۰۳ هجری شمسی به بهانه‌های مختلف واهی جمهوری اسلامی ایران را تحریم کرده است./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار