آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

محمد اسلامی: ایران در فاز کاهش تعهدات برجامی است

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با بیان "ملاک برای ما در خصوص فعالیت‌های هسته‌ای و برجام، قانون اقدام راهبردی مجلس است."، گفت: اکنون در فاز کاهش تعهدات برجامی هستیم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۰ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 04
کد خبر: ۲۴۳۸۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، محمد اسلامی امروز، دوشنبه، در ابتدای ورود به استان چهارمحال و بختیاری از طریق فرودگاه شهرکرد در جمع خبرنگاران استان، اظهار داشت: این سفر به‌جهت بازدید از سایت‌های پرتودهی استان و شرکت در مراسم یادبود شهدای خدمت و شهدای استان صورت گرفته است.

 

وی با اشاره به جلسه شورای حکام که از روز گذشته شروع شده است، بیان کرد: آژانس بین‌المللی در شورای حکام هر 3 ماه یک بار و در شورای امنیت سازمان ملل هر 6 ماه یک بار گزارشی از فعالیت‌های هسته‌ای ایران ارائه می‌کند و انطباق یا عدم‌انطباق فعالیت‌های هسته‌ای ایران با برجام، محور اصلی گزارش است، این گزارش دارای دو بخش درباره برجام و بخش دیگر در خصوص پادمان و NPT است.

 

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران به برجام اشاره کرد و ادامه داد: در خصوص برجام تابع قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها هستیم و فعالیت هسته‌ای ایران در قانون اقدام راهبردی در چارچوب پادمان است.

 

معاون رئیس جمهور در خصوص گزارش ارائه‌شده توسط آژانس که قسمتی از آن درباره برجام است، عنوان کرد: طرفین در خصوص برجام تعهداتی داشتند، اما آمریکا به تعهدات خود عمل نکرد و از برجام خارج شد، همچنین اجازه نداد دیگران با ایران همکاری کنند. ما نیز طبق قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها متعهد هستیم تا در صورت عمل نکردن طرف مقابل به تعهدات، شرایط فعلی به وجود می‌آید که تعهدات کاهش پیدا می‌کند، اکنون در فاز کاهش تعهدات هستیم.

 

اسلامی با بیان اینکه ایران طبق بندهای 26 و 36 برجام به تعهدات خود عمل می‌کند و هر فعالیت هسته‌ای که تعامل با آژانس را خدشه‌دار می‌کند، نمی‌پذیرد، عنوان کرد: ملاک برای ما، قانون اقدام راهبردی مجلس شورای اسلامی برای رفع تحریم‌ها است./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار