نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

بایدن: ترامپ جنایتکاری محکوم است که خطرناک‌تر شده است

بایدن: ترامپ جنایتکاری محکوم است که خطرناک‌تر شده است رئیس‌جمهور آمریکا در اشاره به محکومیت تاریخی ترامپ در پرونده حق‌السکوت، او را جنایتکاری محکوم توصیف کرد که تهدیدی بزرگتر برای ایالات متحده در دوره دوم ریاست‌جمهوری ایجاد خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۵ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 04
کد خبر: ۲۴۳۸۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس‌جمهور آمریکا جو بایدن دوشنبه در جریان یک رویداد جمع‌آوری کمک مالی انتخاباتی در گرینویچ ایالت کنتیکت گفت «برای اولین بار در تاریخ آمریکا، یک رئیس‌جمهور سابق که جنایتکاری محکوم است به دنبال ریاست‌جمهوری است» او این اظهارات را در اشاره به محکومیت تاریخی رقیب جمهوری‌خواهش دونالد ترامپ در پرونده حق‌السکوت بیان کرد. محکومیت ترامپ، اولین بار در تاریخ آمریکا را که یک رئیس‌جمهور کنونی یا سابق در جرایم کیفری گناهکار شناخته می‌شود، رقم زد.

 

در حالی که خود بایدن به دلیل شرایط جسمی و ذهنی‌اش از سوی اکثر رای‌دهندگان آمریکایی فردی نامطلوب برای ریاست‌جمهوری در دور دوم شناخته می‌شود، طبق تحلیل‌ها، اظهارات اخیر او نشان می‌دهد که او و کارزار انتخاباتی‌اش به دنبال معرفی ترامپ به عنوان فردی نامناسب برای سمت ریاست‌جمهوری هستند.  

 

اظهارات بایدن پس از آن مطرح شده که در یکی از اولین نظرسنجی‌های انجام شده از زمان اعلام محکومیت ترامپ، 49 درصد از مستقل‌ها و 15 درصد از جمهوری‌خواهان گفتند که او باید به دلیل این حکم به کارزار انتخاباتی خود پایان دهد.


بایدن بار دیگر از ترامپ به خاطر جعلی خواندن محاکمه‌ اخیرش انتقاد کرد و گفت که «تهدید ترامپ در دوره دوم بیشتر خواهد بود...این همان ترامپی نیست که در سال 2016 انتخاب شد، بدتر است»./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار