عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

بایدن: ترامپ به دنبال تضعیف حاکمیت قانون در آمریکا است

جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه‌ای با بیان اینکه محاکمه رئیس جمهور سابق ایالات متحده عادلانه بود، تاکید کرد: دونالد ترامپ به دنبال تضعیف حاکمیت قانون در این کشور است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۵ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 07
کد خبر: ۲۴۴۱۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ بایدن در مصاحبه با شبکه آمریکایی ای بی سی با اشاره به محاکمه تاریخی ترامپ که در نتیجه آن اولین رئیس جمهور سابق آمریکا به اتهام‌های کیفری محکوم شد، گفت: ترامپ یک محاکمه عادلانه با هیات منصفه داشت اما با این حال وی با اظهارات و اقدامات خود، به دنبال تضعیف حاکمیت قانون در این کشور است.

رئیس جمهور آمریکا در بخش دیگری از این مصاحبه در پاسخ به این پرسش که در صورت محکومیت فرزندش هانتر بایدن در ارتباط با اتهام خرید و نگهداری غیرقانونی اسلحه در دادگاه ویلمینگتون در ایالت دلاور، حکم دادگاه را خواهد پذیرفت؟، خاطرنشان کرد: نه تنها حکم دادگاه را خواهم پذیرفت بلکه پسرم را مورد عفو هم قرار نخواهم داد.

بایدن در ادامه این مصاحبه با بیان این ادعا که به نظر وی، رژیم صهیونیستی با تمام قوا به شهر رفح حمله نکرده است، اظهار کرد: فکر می‌کنم بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر (رژیم) اسرائیل به حرف من گوش می‌کند.

رئیس جمهور آمریکا همچنین با بیان اینکه مصر و جهان عرب از طرح پیشنهادی من برای صلح و آغاز آتش‌بس حمایت کرده‌اند، مدعی شد: (رژیم) اسرائیل هم با طرح پیشنهادی من برای پایان دادن به جنگ در غزه موافقت کرده است و حماس نیز باید با آن موافقت کند.

به گزارش ایرنا، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا ۳۱ می ۲۰۲۴ برابر با ۱۱ خرداد ۱۴۰۳ و در آستانه انتخابات ۵ نوامبر سال جاری (۱۵ آبان ماه ۱۴۰۳) اعلام کرد که اسرائیل پیشنهاد جدیدی برای برقراری آتش‌بس و تبادل اسرا ارائه کرد که از طریق قطر به حماس ارائه شده است و از طرفین خواست این فرصت را از دست ندهند و بر سر این پیشنهاد به توافق برسند.

رئیس جمهور آمریکا که به دلیل حمایت‌هایش از رژیم صهیونیستی در جنگ کنونی غزه در داخل و خارج از آمریکا تحت فشار نهادهای بین المللی و افکار عمومی جهانی است، تصریح کرد: پیشنهاد جدید (رژیم) اسرائیل نقشه راه برای آتش بس پایدار و آزادی همه گروگان‌ها (اسیران) است. می‌دانم عده‌ای در اسرائیل با این طرح مخالفت خواهند کرد. این واقعا یک لحظه تعیین کننده است. حماس باید این توافق را انجام دهد.

طرح سه مرحله‌ای که جو بایدن رئیس جمهور آمریکا معرفی کرد، شامل:

مرحله اول: ۶ هفته طول می‌کشد که شامل آتش بس کامل، خروج نیروهای اسرائیلی از تمام مناطق پرجمعیت غزه، آزادی تعدادی از اسیران از جمله زنان، سالمندان و مجروحان در ازای آزادی صدها اسیر فلسطینی است. گروگان‌های آمریکایی در این مرحله آزاد می‌شوند.

بقایای اسیران مرده به آغوش خانواده‌هایشان بازخواهد گشت. غیرنظامیان فلسطینی به خانه‌های خود در محله‌های غزه از جمله در شمال باز خواهند گشت. کمک‌های بشردوستانه با ورود ۶۰۰ کامیون روزانه به غزه افزایش خواهد یافت. صدها هزار چادر توسط جامعه بین المللی توزیع خواهد شد.

مرحله دوم: شامل تبادل همه گروگان‌های زنده باقیمانده از جمله سربازان مرد، همراه با خروج کامل سربازان اسرائیلی از غزه است.

مرحله سوم: شامل آغاز طرح بازسازی بزرگ غزه و بازگرداندن نهایی بقایای اسرا خواهد بود.

پس از گذشت ۲۴۰ روز از تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به نوار غزه، این رژیم روزبه‌روز بیشتر در بحران‌های داخلی و خارجی خود فرو می‌رود.

رژیم اشغالگر طی این مدت دستاوردی غیر از قتل‌عام، ویرانی، جنایت‌های جنگی، نقض قوانین بین‌المللی، بمباران نهادهای امدادرسان و قحطی و گرسنگی در این منطقه نداشته است.

رژیم صهیونیستی این جنگ را بدون در نظر گرفتن هر دستاوردی در آینده، باخته و حتی پس از ۲۴۰ روز نتوانسته گروه‌های مقاومت را در یک منطقه کوچک که سال‌ها در محاصره بوده، شکست دهد و حتی همراهی افکار عمومی جهانی را به‌ خاطر ارتکاب جنایت‌های آشکار در مناطق مختلف نوار غزه و همچنین حمله به گذرگاه رفح از دست داده است./ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده