به گزارش راهبرد معاصر، قیمت طلا و سکه در دو روز ابتدایی هفته جاری در روند افزایشی قرار داشت. با وجود اینکه این هفته نیمهتعطیل است و معاملات بازار طلا در روزهای شنبه و یکشنبه رونق چندانی نداشت اما افزایش انتظارات تورمی متعاقب احتمال صدور قطعنامه علیه ایران، دلار را گران کرد و قیمت طلا و سکه نیز تحت تاثیر این موضوع، افزایشی شد.
قیمت در بازار طلا کاهشی میشود؟
قیمت اونس جهانی طلا در لحظه نگارش این گزارش کاهش قابل توجه ۲۰ دلاری دارد؛ در پی این کاهش، برخی از معاملهگران بازار طلا، احتمال افت قیمت طلا و سکه در بازار داخلی را در روز چهارشنبه میدهند. هرچند در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه نیز بازارهای مالی نیمهتعطیل هستند اما در صورت ثبات قیمت دلار احتمال برگشت محدود قیمت در بازار فلز زرد در منطقه مشخص وجود دارد.
اونس جهانی طلا در لحظه نگارش این گزارش روی رقم ۲۳۲۹ دلاری ایستاده و قیمت نقره با افت یک دلاری روی رقم ۲۹ دلار و ۶۵ سنتی ثابت است. قیمت هر گرم نقره ۹۹۹ در بازار داخلی روز یکشنبه روی رقم ۵۸ هزار و ۳۱۰ تومانی به کار خود پایان داد.
قیمت سکه امامی روز یکشنبه ۱۳ خرداد با افزایش ۲۰۰ هزار تومانی روی رقم ۴۰ میلیون و ۷۴۵ هزار تومانی معامله شد. سکه بهار با افزایش ۴۰۰ هزار تومانی با رقم ۳۷ میلیون و ۷۰۵ هزار تومانی بسته شد.
گفتنی است قیمت نیمسکه و ربعسکه با رشد ۳۰۰ هزار تومانی بهترتیب روی رقمهای ۲۳ میلیون و ۳۰۰ هزار تومانی و ۱۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تومانی به کار خود پایان داد. سکه گرمی در دومین روز هفته بدون تغییر با قیمت ۶ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان معامله شد.
قیمت طلا روز یکشنبه افزایشی شد. هر مثقال طلای ۱۸ عیار با رشد ۱۶۰ هزار تومانی با رقم ۱۴ میلیون و ۷۰۲ هزار تومانی معامله شد. هر گرم طلای ۱۸ عیار با رشد ۶۰ هزار تومانی روی رقم سه میلیون و ۳۹۳ هزار تومانی ایستاد. قیمت طلای دست دوم نیز با رقم سه میلیون و ۳۴۸ هزار تومانی معامله شد./ مهر