پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن اوشاکوف: عضویت اوکراین در ناتو در نشست پوتین-ویتکاف بررسی شد آزادی خدمه کشتی غرق شده «اترنیتی سی» و انتقال آنها از یمن به عمان ادعای دانون: اسرائیل به مرز‌های ۶۷ برنمی‌گردد، از جولان هم خارج نمی‌شود وال‌استریت ژورنال: آمریکا پهپاد‌های کپی‌شده از مدل‌های ایرانی را مستقر کرد نوجوان مصری با کمک هوش مصنوعی دوستش را کشت و جسد را تکه تکه کرد!

واکنش اردوغان به تهدیدات ترامپ

48 ساعت گذشته برای ترکیه ساعات مهمی بودند. ساعاتی که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در چندین پیام توییتری٬ در مورد سیاست‌های ترکیه و تصمیم رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه برای حمله به شرق فرات٬ اظهار نظر کرد. اما مواجهه ترامپ با اردوغان و ترکیه٬ از بسیاری جهات توهین‌آمیز و در عین حال متناقض بود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۰ - ۱۷ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 09
کد خبر: ۲۴۳۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ دیروز مخالفین اردوغان از او خواستند به توییت‌های تحقیرآمیز و تهدیدات ترامپ پاسخ دهد اما اردوغان پاسخ به ترامپ را به دیگران واگذار کرد.

 

48 ساعت گذشته برای ترکیه ساعات مهمی بودند. ساعاتی که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در چندین پیام توییتری٬ در مورد سیاست‌های ترکیه و تصمیم رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه برای حمله به شرق فرات٬ اظهار نظر کرد. اما مواجهه ترامپ با اردوغان و ترکیه٬ از بسیاری جهات توهین‌آمیز و در عین حال متناقض بود.

 

دونالد ترامپ٬ در چند پیام توییتری٬ ترکیه را به عنوان عضو مهم پیمان نظامی ناتو مورد تفقد قرار داده و اعلام کرد که روابط خوبی با رجب طیب اردوغان دارد و به زودی در کاخ سفید میزبان او خواهد بود.

 

اما در توییت‌های دیگری نیز دست کم دو بار ترکیه را تهدید کرد. بار اول نوشت: «اگر ترکیه٬ در مورد سوریه پا را از مرزی که حکمت و شعور بالای من تعیین کرده فراتر بگذارد٬ اقتصاد این کشور را نابود می‌کنم.»

 

چند ساعت بعد٬ ترامپ٬ ترکیه را به عنوان کشوری وصف کرد که برای هواپیمای جنگنده اف 35 تجهیزات مهم فولادی می‌سازد و متفق مهمی است. اما بعد از آن نیز با توییت دیگری تلاش کرد دل کردهای سوری را به دست بیاورد و در مورد آنان نوشت: «آنها انسان‌های خوب و جنگاوران بی‌نظیری هستند. ما آنان را رها نکرده‌ایم و حمایت نظامی و پولی ما از کردها ادامه دارد و اگر ترکیه تهدیدشان کند٬ اقتصادش را نابود می‌کنیم.»

 

کمال کلیچدار اوغلو رهبر حزب جمهوری خلق و از مخالفین اردوغان٬ دیروز در سخنرانی خود در مجلس٬ اعلام کرد که ترامپ ترکیه را تهدید کرده و سکوت اردوغان در برابر او جایز نیست.

 

کلیچدار اوغلو از اردوغان خواست هر چه سریع‌تر به تهدید ترامپ پاسخ داده و واکنش نشان دهد، اما اردوغان پاسخ به ترامپ را به دیگران واگذار کرد و چنین شد که معاون او فواد اوکتای و همچنین مصطفی شن‌توپ رئیس مجلس ملی ترکیه در دو پیام جداگانه به دونالد ترامپ پاسخ داده و اعلام کردند که ترکیه کشوری نیست که بر اساس تهدیدات دیگران٬ تصمیم بگیرد.

منبع: تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار