کلمبیا پرواز‌های مسافری با ونزوئلا را از سر گرفت جنبش فتح: اشغالگران به دنبال کشاندن ما به درگیری هستند ترامپ از نتانیاهو برای دیدار در کاخ سفید دعوت کرد عراقچی: ما به توافق رسیده بودیم؛ نیرو‌های خواهان جنگ در آمریکا غالب شدند کاخ سفید: ترامپ درباره ونزوئلا چندین گزینه دارد بازدید پوتین از مقر فرماندهی عملیات نظامی ویژه شورای امنیت فردا در مورد اوضاع عراق نشست برگزار می‌کند آزادی اوجالان؛ شرط پ. ک. ک برای تداوم پایبندی به توافق صلح با ترکیه پزشکیان در دیدار وزیر خارجه ترکیه: انتظار می‌رود کشور‌های اسلامی شرایط را برای یکدیگر تسهیل و از پیچیده‌تر کردن مسائل پرهیز کنند ارتش اسرائیل از ترور بیش از ۴۰ نیروی حماس در تونل‌های رفح خبر داد دیدار وزیر خارجه ترکیه با علی لاریجانی در تهران  در دیدار معاون وزیر خارجه عربستان با عراقچی چه گذشت؟ حمله راکتی عربستان به یمن پاپ لئو چهاردهم وارد بیروت شد جزئیات سفر وزیر امور خارجه ترکیه به تهران

واکنش اردوغان به تهدیدات ترامپ

48 ساعت گذشته برای ترکیه ساعات مهمی بودند. ساعاتی که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در چندین پیام توییتری٬ در مورد سیاست‌های ترکیه و تصمیم رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه برای حمله به شرق فرات٬ اظهار نظر کرد. اما مواجهه ترامپ با اردوغان و ترکیه٬ از بسیاری جهات توهین‌آمیز و در عین حال متناقض بود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۰ - ۱۷ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 09
کد خبر: ۲۴۳۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ دیروز مخالفین اردوغان از او خواستند به توییت‌های تحقیرآمیز و تهدیدات ترامپ پاسخ دهد اما اردوغان پاسخ به ترامپ را به دیگران واگذار کرد.

 

48 ساعت گذشته برای ترکیه ساعات مهمی بودند. ساعاتی که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در چندین پیام توییتری٬ در مورد سیاست‌های ترکیه و تصمیم رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه برای حمله به شرق فرات٬ اظهار نظر کرد. اما مواجهه ترامپ با اردوغان و ترکیه٬ از بسیاری جهات توهین‌آمیز و در عین حال متناقض بود.

 

دونالد ترامپ٬ در چند پیام توییتری٬ ترکیه را به عنوان عضو مهم پیمان نظامی ناتو مورد تفقد قرار داده و اعلام کرد که روابط خوبی با رجب طیب اردوغان دارد و به زودی در کاخ سفید میزبان او خواهد بود.

 

اما در توییت‌های دیگری نیز دست کم دو بار ترکیه را تهدید کرد. بار اول نوشت: «اگر ترکیه٬ در مورد سوریه پا را از مرزی که حکمت و شعور بالای من تعیین کرده فراتر بگذارد٬ اقتصاد این کشور را نابود می‌کنم.»

 

چند ساعت بعد٬ ترامپ٬ ترکیه را به عنوان کشوری وصف کرد که برای هواپیمای جنگنده اف 35 تجهیزات مهم فولادی می‌سازد و متفق مهمی است. اما بعد از آن نیز با توییت دیگری تلاش کرد دل کردهای سوری را به دست بیاورد و در مورد آنان نوشت: «آنها انسان‌های خوب و جنگاوران بی‌نظیری هستند. ما آنان را رها نکرده‌ایم و حمایت نظامی و پولی ما از کردها ادامه دارد و اگر ترکیه تهدیدشان کند٬ اقتصادش را نابود می‌کنیم.»

 

کمال کلیچدار اوغلو رهبر حزب جمهوری خلق و از مخالفین اردوغان٬ دیروز در سخنرانی خود در مجلس٬ اعلام کرد که ترامپ ترکیه را تهدید کرده و سکوت اردوغان در برابر او جایز نیست.

 

کلیچدار اوغلو از اردوغان خواست هر چه سریع‌تر به تهدید ترامپ پاسخ داده و واکنش نشان دهد، اما اردوغان پاسخ به ترامپ را به دیگران واگذار کرد و چنین شد که معاون او فواد اوکتای و همچنین مصطفی شن‌توپ رئیس مجلس ملی ترکیه در دو پیام جداگانه به دونالد ترامپ پاسخ داده و اعلام کردند که ترکیه کشوری نیست که بر اساس تهدیدات دیگران٬ تصمیم بگیرد.

منبع: تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار