جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

ترامپ: اردوغان دوست من است / از قطر نیز برای صلح تشکر می‌کنم + فیلم

رئیس جمهور آمریکا در اجلاس شرم الشیخ: در بیش از ۳۰۰۰ سال گذشته این بزرگترین مشکلی بود که ایجاد شده است. از قطر برای صلح تشکر می‌کنم. ترکیه ارتش قدرتمندی دارد و طرفی از این قرارداد بود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۷ - ۲۱ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 13
کد خبر: ۲۹۱۶۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در اجلاس شرم الشیخ: در بیش از ۳۰۰۰ سال گذشته این بزرگترین مشکلی بود که ایجاد شده است. از قطر برای صلح تشکر می‌کنم. ترکیه ارتش قدرتمندی دارد و طرفی از این قرارداد بود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار