دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

حملات ترکیه به شمال سوریه ۱۵ کشته و ۴۱ زخمی برجا گذاشت

گروه موسوم به دیده بان حقوق بشر سوریه بامداد پنجشنبه اعلام کرد که از آغاز حملات عصر چهارشنبه ترکیه به شمال شرق سوریه، تاکنون ۱۵ نفر کشته و ۴۱ نفر دیگر زخمی شدند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۴ - ۱۸ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 10
کد خبر: ۲۴۴۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ هشت غیرنظامی و هفت تن از نیروهای کُرد سوریه دمکراتیک در بمباران ترکیه کشته شدند.

 

بر اساس این گزارش، سه غیرنظامی شامل یک مرد، زن و کودکشان در روستای «مطکلط» واقع در حومه تل أبیض در حومه شمالی رقه، یک مرد و یک زن در محله بشیریه در شهر قامشلی، یک کودک در حومه قحطانیه، یک مرد در اطراف شهر تل أبیض و یک غیرنظامی نیز در رأس العین واقع در حومه حسکه در حملات هوایی و توپخانه ارتش ترکیه کشته شدند.

 

این گزارش می افزاید: ۱۳ غیرنظامی نیز در حملات هوایی و توپخانه ترکیه زخمی شدند.

 

گروه موسوم به دیده بان حقوق بشر سوریه همچنین آمار کشته شدگان نیروهای کُرد سوریه دمکراتیک را در حملات هوایی و توپخانه ارتش ترکیه به دو منطقه تل أبیض و رأس العین هفت نفر اعلام کرده است.

 

بنابر این گزارش، در این حملات ۲۸ تن از نیروهای کُرد نیز زخمی شدند.

 

«رجب طیب اردوغان» رئیس جمهوری ترکیه عصر روز گذشته (چهارشنبه) از آغاز عملیات نظامی در شمال شرق سوریه خبر داد.

 

اردوغان افزود: عملیات موسوم به «چشمه صلح» نیروهای ارتش ترکیه به همراه ارتش آزاد سوریه علیه نیروهای «پ.ک.ک» و «ی.پ.گ» و داعش در شمال سوریه آغاز شده است.

 

این عملیات با مخالفت های جهانی مواجه شده و ترکیه بدون توجه به این مخالفت ها، تهدید خود را پس از چند روز عملی کرد.

 

اقدام ترکیه برای حمله به شمال سوریه به رغم مخالفت های گسترده منطقه ای و جهانی صورت گرفت.

 

عملیات با بمباران مناطقی که گفته می شود تروریست ها در آن اسکان دارند در مناطق تل ابیض و رأس العین آغاز شده است.

 

بمباران های هوایی توسط هواپیماهایی که از پایگاه های نظامی ترکیه در دیاربکر و اینجرلیک که در نزدیکی مناطق مرزی سوریه هستند،‌ انجام می شود.

 

دیپلمات‌های غربی اعلام کردند که شورای امنیت سازمان ملل روز پنجشنبه پشت درهای بسته در مورد سوریه تشکیل جلسه می‌دهد.

منبع: ایرنا

ارسال نظر