تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

ادعای اردوغان: اسرائیل مجبور به ترک سوریه خواهد شد

رئیس جمهور ترکیه طی سخنانی به تحولات سوریه پرداخت و مدعی شد که رژیم اسرائیل مجبور به ترک خاک سوریه خواهد شد و آنکارا ضمن حمایت از تمامیت ارضی این کشور، به عناصر تروریستی و گروهک‌ها اجازه بقای حیات در سوریه را نخواهد داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۳ - ۰۳ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 23
کد خبر: ۲۶۶۴۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه طی نطق خود در «مجلس ترکیه» به تحولات سوریه پرداخت و گفت که آنکارا حمایت لازم را از مردم سوریه انجام خواهد داد تا آنها پیروزی خود در برابر نظام سابق را به پیروزی و موفقیت به موفقیت و پیروزی دائمی تبدیل کند.

او مدعی شد که کشورش هرگز تحت هیچ شرایطی دست از حمایت خود از تمامیت ارضی سوریه و وحدت سرزمینی آن برنخواهد داشت.

اردوغان در مورد حملات رژیم اسرائیل به سوریه نیز مدعی شد که هدف این رژیم از این حملات، سرپوش گذاشتن و کتمان «انقلاب سوریه» و خفه کردن آمال و آرزو‌های مردم سوریه است.

رئیس جمهور ترکیه همچنین گفت که کشور عزم کرده است که به انجام عملیات‌های نظامی دقیق علیه تروریست‌ها در سوریه بدون وارد آمدن خسارت به غیرنظامیان ادامه دهد و دیر یا زود اسرائیل از اراضی اشغالی سوریه که با سوء استفاده از اوضاع این کشور اشغال کرده، عقب نشینی خواهد کرد و مجبور به این کار خواهد شد.

اردوغان گفت: در آینده سوریه و منطقه جایی برای گروهک‌های تروریستی وجود نخواهد داشت و گروهک پ. ک. ک و بازو‌های آن باید خود را منحل کنند یا اینکه به زور منحل خواهند شد.

رئیس جمهور ترکیه همچنین مدعی شد کشور از همان ابتدای بحران سوریه در سمت درست تاریخ ایستاده بود. او گفت که به انتخاب اسامی وزیران برای دولت انتقالی که در ترکیه عمدتا تحصیل کرده‌اند، افتخار می‌کند! / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار