احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

ادعای اردوغان: اسرائیل مجبور به ترک سوریه خواهد شد

رئیس جمهور ترکیه طی سخنانی به تحولات سوریه پرداخت و مدعی شد که رژیم اسرائیل مجبور به ترک خاک سوریه خواهد شد و آنکارا ضمن حمایت از تمامیت ارضی این کشور، به عناصر تروریستی و گروهک‌ها اجازه بقای حیات در سوریه را نخواهد داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۳ - ۰۳ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 23
کد خبر: ۲۶۶۴۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه طی نطق خود در «مجلس ترکیه» به تحولات سوریه پرداخت و گفت که آنکارا حمایت لازم را از مردم سوریه انجام خواهد داد تا آنها پیروزی خود در برابر نظام سابق را به پیروزی و موفقیت به موفقیت و پیروزی دائمی تبدیل کند.

او مدعی شد که کشورش هرگز تحت هیچ شرایطی دست از حمایت خود از تمامیت ارضی سوریه و وحدت سرزمینی آن برنخواهد داشت.

اردوغان در مورد حملات رژیم اسرائیل به سوریه نیز مدعی شد که هدف این رژیم از این حملات، سرپوش گذاشتن و کتمان «انقلاب سوریه» و خفه کردن آمال و آرزو‌های مردم سوریه است.

رئیس جمهور ترکیه همچنین گفت که کشور عزم کرده است که به انجام عملیات‌های نظامی دقیق علیه تروریست‌ها در سوریه بدون وارد آمدن خسارت به غیرنظامیان ادامه دهد و دیر یا زود اسرائیل از اراضی اشغالی سوریه که با سوء استفاده از اوضاع این کشور اشغال کرده، عقب نشینی خواهد کرد و مجبور به این کار خواهد شد.

اردوغان گفت: در آینده سوریه و منطقه جایی برای گروهک‌های تروریستی وجود نخواهد داشت و گروهک پ. ک. ک و بازو‌های آن باید خود را منحل کنند یا اینکه به زور منحل خواهند شد.

رئیس جمهور ترکیه همچنین مدعی شد کشور از همان ابتدای بحران سوریه در سمت درست تاریخ ایستاده بود. او گفت که به انتخاب اسامی وزیران برای دولت انتقالی که در ترکیه عمدتا تحصیل کرده‌اند، افتخار می‌کند! / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر