ریابکوف: روسیه فعال‌شدن سازوکار ماشه را به‌رسمیت نمی‌شناسد اردن: الحاق کرانه باختری به اسرائیل را محکوم می‌کنیم گروسی: ایران می‌توانست از ان‌پی‌تی خارج شود؛ از تصمیم تهران استقبال می‌کنم هشدار تند پکن به تایپه: اجازه نخواهیم داد تایوان را به «جهنم» تبدیل کنید؛ تایوان بخشی از چین است تیراندازی مقابل پارلمان صربستان/ ووچیچ: اقدام تروریستی بود ابوحمزه: به آتش بس پایبندیم و سلاح مان را بر زمین نخواهیم گذاشت عراقچی: ویتکاف از طریق واسطه‌ها تماس‌هایی با ما برقرار می‌کند روبیو در گفت‌و‌گو با نخست وزیر عراق: گروه‌های مقاومت خلع سلاح شوند رویترز: روسیه شرایط صلح را به آمریکا ارسال کرد صلیب سرخ اجساد ۲ اسیر اسرائیلی را تحویل گرفت ترامپ مجدداً حماس را تهدید کرد آکسیوس: روبیو به اسرائیل می‌رود اقدام بی‌سابقه چین؛ ۲ فرمانده ارشد و ۷ مقام نظامی بلند پایه، اخراج شدند آکسیوس: کاخ سفید نشست آتی ترامپ-پوتین را متوقف کرد بلومبرگ: اروپا و اوکراین طرح ۱۲ ماده‌ای را برای خاتمه جنگ آماده می‌کنند

ادعای اردوغان: اسرائیل مجبور به ترک سوریه خواهد شد

رئیس جمهور ترکیه طی سخنانی به تحولات سوریه پرداخت و مدعی شد که رژیم اسرائیل مجبور به ترک خاک سوریه خواهد شد و آنکارا ضمن حمایت از تمامیت ارضی این کشور، به عناصر تروریستی و گروهک‌ها اجازه بقای حیات در سوریه را نخواهد داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۳ - ۰۳ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 23
کد خبر: ۲۶۶۴۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه طی نطق خود در «مجلس ترکیه» به تحولات سوریه پرداخت و گفت که آنکارا حمایت لازم را از مردم سوریه انجام خواهد داد تا آنها پیروزی خود در برابر نظام سابق را به پیروزی و موفقیت به موفقیت و پیروزی دائمی تبدیل کند.

او مدعی شد که کشورش هرگز تحت هیچ شرایطی دست از حمایت خود از تمامیت ارضی سوریه و وحدت سرزمینی آن برنخواهد داشت.

اردوغان در مورد حملات رژیم اسرائیل به سوریه نیز مدعی شد که هدف این رژیم از این حملات، سرپوش گذاشتن و کتمان «انقلاب سوریه» و خفه کردن آمال و آرزو‌های مردم سوریه است.

رئیس جمهور ترکیه همچنین گفت که کشور عزم کرده است که به انجام عملیات‌های نظامی دقیق علیه تروریست‌ها در سوریه بدون وارد آمدن خسارت به غیرنظامیان ادامه دهد و دیر یا زود اسرائیل از اراضی اشغالی سوریه که با سوء استفاده از اوضاع این کشور اشغال کرده، عقب نشینی خواهد کرد و مجبور به این کار خواهد شد.

اردوغان گفت: در آینده سوریه و منطقه جایی برای گروهک‌های تروریستی وجود نخواهد داشت و گروهک پ. ک. ک و بازو‌های آن باید خود را منحل کنند یا اینکه به زور منحل خواهند شد.

رئیس جمهور ترکیه همچنین مدعی شد کشور از همان ابتدای بحران سوریه در سمت درست تاریخ ایستاده بود. او گفت که به انتخاب اسامی وزیران برای دولت انتقالی که در ترکیه عمدتا تحصیل کرده‌اند، افتخار می‌کند! / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار