دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

جاسوس اسرائیل در اردبیل دستگیر شد + جزئیات

دادستان عمومی و انقلاب اردبیل از دستگیری جاسوس اسرائیل اهل جنوب کشور در اردبیل خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۵ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 05
کد خبر: ۲۴۴۰۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  جلال آفاقی در جمع خبرنگاران در اردبیل اظهار داشت: متهم متواری و تحت تعقیب وزارت اطلاعات که جاسوس اسرائیل بود، در اردبیل دستگیر شد.

وی خاطرنشان کرد: این متهم اهل یکی از استان‌های جنوبی کشور بود که با درایت دادستانی مرکز استان و اشرافیت سربازان گمنام امام زمان (عج) اداره‌کل اطلاعات، در اردبیل دستگیر شد.

دادستان عمومی و انقلاب اردبیل گفت: نامبرده از طریق یکی از شبکه‌های اجتماعی با افسران رده بالای سرویس جاسوسی موساد در ارتباط بوده و تحت پوشش فعالیت ویراستاری اقدام به جمع‌آوری اطلاعات مورد نیاز موساد از داخل کشور می‌کرده است.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان اردبیل افزود: نامبرده به لحاظ تعقیب وزارت اطلاعات، پس از حضور در چندین استان به قصد اختفا و در نهایت خروج از کشور، به محض ورود به اردبیل با درایت دادستانی و دستورات قاطع قضایی صادره از سوی دادستان مرکز استان و اشرافیت اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره کل اطلاعات، طی عملیاتی غافلگیرانه دستگیر شد.

آفاقی تصریح کرد: خبر دستگیری این متهم دستگیر شده در اردبیل بلافاصله توسط چندین رسانه معاند برون مرزی به دنیا مخابره شده است. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر