آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

بازداشت دو شهرک‌نشین اسرائیلی دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران + عکس

روزنامه «تایمز اسرائیل» مدعی شد دو جوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شده است. بازداشت این دو نفر در چارچوب ادعای دستگاه‌های امنیتی اسرائیل در مورد تلاش ایران برای ترور «یسرائل کاتس»، وزیر جنگ و یک دانشمند صهیونیست بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۶ - ۰۸ تير ۱۴۰۴ - 2025 June 29
کد خبر: ۲۸۲۱۰۰

بازداشت دو شهرک‌نشین اسرائیلی دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران + عکس

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های صهیونیستی از بازداشت دو شهرک‌نشین دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران خبر می‌دهند.

روزنامه «تایمز اسرائیل» مدعی شد یک جوان اسرائیلی ۲۴ ساله به نام «روی میزراحی» به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شد. بازداشت وی در چارچوب ادعای ترور «یسرائل کاتس»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و به اتهام «کمک به دشمن در زمان جنگ» بوده است.

گفته می‌شود این جوان ۲۴ ساله اقدام به تعبیه مواد منفجره در نزدیکی اقامتگاه وزیر جنگ اسرائیل در «کفر آخیم» کرده بود. این مواد منفجره در زمان عبور وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از نزدیکی آن آماده انفجار بودند.

رسانه‌های صهیونیستی مدعی شدند این جوان صهیونیست در ابتدا با ابزار تلگرام توسط فردی با نام مستعار «الکس» وابسته به دستگاه‌های امنیتی ایران برای همکاری جذب شده و بعد از مدتی یکی از دوستانش به نام «آلموگ عطیاس» را نیز برای همکاری با خود معرفی کرده است.

روند بازجویی از روی میزراحی و آلموگ عطیاس که هر دو از ساکنین شهرک «نشر» در نزدیکی حیفا هستند از زمان بازداشت در ماه آوریل تا به اکنون توسط واحد بررسی جرائم لاهاو ۴۳۳ پلیس رژیم صهیونیستی و سازمان امنیت و اطلاعات داخلی اسرائیل (شاباک) ادامه دارد.

بازداشت دو شهرک‌نشین اسرائیلی دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران + عکس

تصاویری از بازجویی «روی میزراحی» و «آلموگ عطیاس» در بازداشتگاه‌های پلیس و شاباک رژیم صهیونیستی

کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی در همین رابطه مدعی شد دستگاه‌های امنیتی ایران در آستانه موفقیت در اجرای این عملیات بودند و احتمال موفقیت عملیات ترور وزیر جنگ اسرائیل بسیار بالا بوده است.

گزارش نشریه تایمز اسرائیل در ادامه مدعی شده است که دستگاه‌های امنیتی ایران پیش از این هم از روی میزراحی خواسته بودند تا یک دانشمند اسرائیلی شاغل در مرکز وایزمن را ترور کند، اما این کیس به دلیل اختلافات مالی به نتیجه نرسیده بود./ تسنیم 

کلمات کلیدی: جاسوس اسرائیل
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار