بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

حزب‌الله لبنان، جاسوس صهیونیست‌ها را بازداشت کرد

حزب‌الله لبنان، جاسوس صهیونیست‌ها را بازداشت کرد رسانه‌های لبنانی اعلام کردند که نیرو‌های امنیتی لبنان و حزب‌الله جاسوس و مزدور رژیم صهیونیستی را در این کشور بازداشت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۸ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 19
کد خبر: ۲۵۷۷۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، در بحبوحه عملیات‌های تروریستی رژیم صهیونیستی در لنبان، شبکه «ام‌تی‌وی» لبنان امروز پنج‌شنبه اعلام کرد که نیرو‌های حزب‌الله و نیرو‌های امنیتی لبنان فردی را در منطقه «حولا» در شهرستان «مرجعیون» را به جرم جاسوسی و مزدوری برای رژیم صهیونیستی بازداشت کردند.

این فرد که با نام «ف. ذ» معرفی شده به عنوان پیمانکار برای صندوق کودنان سازمان ملل متحد (یونیسف) کار می‌کرده و طرح‌ها و پروژه‌های این سازمان را در شهرستان‌ها و نهاد‌های عمومی نزدیک به حزب‌الله اجرا می‌کرده است.

بنابر گزارش «ام‌تی‌وی» برادر این فرد بازداشت‌شده یکی از مقامات ارشد حزب‌الله لبنان است.

ساعاتی پیش نیز رسانه‌های صهیونیستی از وقوع یک «حادثه سخت» در شمال فلسطین اشغالی خبر دادند که در پی آن ۱۵ نظامی صهیونیست زخمی شدند. بنابر گزارش‌ها ارتش رژیم صهیونیستی هم‌اکنون با بالگرد‌های امدادرسان و ۷ آمبولانس در حال انتقال افراد زخمی است.

رسانه‌های صهیونیستی همچنین اعلام کردند که در پی حمله موشکی به منطقه «تال حای» در الجلیل علیا در شمال فلسطین اشغالی دست‌کم ۵ صهیونیست زخمی شدند.

ساعاتی پیش حزب‌الله لبنان با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرده بود که «در حمایت از مردم فلسطین در غزه و در پاسخ به حملات اسرائیل به مجدال سلم و بلیدا در جنوب لبنان» ۴ منطقه در فلسطین اشغالی را با حمله موشکی هدف قرار داده است.

عبدالله بوحبیب، وزیر خارجه لبنان درباره رو سه‌شنبه در گفتگو با شبکه خبری «سی‌ان‌ان» درباره انفجار پیچر‌ها که در پی آن به شهادت شماری از شهروندان غیرنظامی و زخمی شدن هزاران تن در لبنان انجامید، گفت: «دولت نگران این مسئله است که حملات متوالی مرگبار اسرائیل به لبنان ممکن است پیش درآمد وقوع جنگی فراگیر شود.

وی تاکید کرد که «لبنان در شرایط ترسناکی قرار گرفته و تمایلی به جنگ ندارد.»

وزیر خارجه دولت لبنان در گفتگو با شبکه خبری سی ان ان افزود: «مثل گذشته امکان متقاعد کردن حزب الله را نداریم؛ زیرا ضربه شدیدی دریافت کرده که پاسخگویی نظامی آن را اجتناب ناپذیر کرده است.»

بعد از ظهر سه‌شنبه بر اثر انفجار دستگاه‌های ارتباطی بی‌سیم از نوع پیجر در لبنان دست کم ۲۰ تن شهید و هزاران تن دیگر زخمی شدند. حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌ای، رژیم صهیونیستی را مسؤول این حمله اعلام و تاکید کرد دشمن بهای این تجاوز جنایتکارانه را قطعاً خواهد داد./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار