پزشکیان: با برطرف کردن کانون‌های ناآرامی مانع سوءاستفاده دشمنان شویم جیش‌الظلم مسئولیت انفجار چابهار را بر عهده گرفت برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان طرح مجلس برای ساماندهی و شفافیت عملکرد شرکت‌های دولتی رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست

انتقاد دبیر شورای نگهبان از مجلس

آیت الله جنتی نسبت به مسکوت ماندن طرح قانون انتخابات در مجلس شورای اسلامی انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۲ - ۱۷ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 09
کد خبر: ۲۴۴۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان امروز (چهارشنبه)در جلسه این شورا با تسلیت به مناسبت اربعین حسینی گفت: راهپیمایی میلیونی اربعین حسینی به لطف خداوند چند سالی است جهانی و موجب انجام وحدت در جهان اسلام به ویژه دو ملت ایران و عراق شده است.

 

وی افزود: آشوب‌های اخیر عراق طراحی دشمنان این ملت برای کم اثر کردن کنگره بزرگ اربعین است که به فضل خدا و هوشیاری مردم این کشور، این فتنه ناکام خواهد ماند.

 

دبیر شورای نگهبان در ادامه سخنان خود با انتقاد از مسکوت ماندن طرح اصلاح قانون انتخابات در مجلس شورای اسلامی گفت: در این طرح خلاء‌های قانون قبلی انتخابات تا حدود زیادی برطرف شده بود و پیشنهادات خوبی درباره شفافیت مالی نامزدها، جرائم انتخاباتی و غیره در آن وجود دارد که امیدواریم مجلس با جدیت این طرح را به سرانجام برساند.

 

وی تصریح کرد: در صورت اصلاح قانون انتخابات، کار مجریان و ناظران برای انتخابات آینده دقیق‌تر خواهد بود.

 

آیت‌الله جنتی در خاتمه با اشاره به بازدید روز گذشته رهبر انقلاب از نمایشگاه دستاوردهای شرکت‌های دانش بنیان اظهار داشت: شرکت‌های دانش بنیان نقطه امیدی برای رهایی کشور از اقتصاد نفتی هستندکه امیدواریم با حمایت مسئولان از این شرکت‌ها، اقتصاد منهای نفت هر چه بشتر رونق بگیرد.

 

اصغر سلیمی سخنگوی کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی در تشریح آخرین روند بررسی طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: در جلسه اخیر کمیسیون شوراها، ایرادات شورای نگهبان به طرح مذکور بررسی و رفع شد.

 

وی یادآور شد: اعضای کمیسیون شوراها در جلسات گذشته تا ماده 12 این طرح را اصلاح کرده بودند و بقیه موارد نیز در جلسه روز(یکشنبه 6 مرداد) کمیسیون با حضور نماینده شورای نگهبان اصلاح شد و اکنون باید طرح مذکور در جلسه علنی پارلمان بررسی شود.

 

سخنگوی کمیسیون شوراهای مجلس در تشریح یکی از اصلاحات انجام شده در این طرح ،گفت: پیش از این 15 روز پیش از روز رأی‌گیری برای فعالیت تبلیغات انتخاباتی مناسب دیده شده بود اما به دلیل حذف استانی‌شدن انتخابات این 15 روز به 8 روز پیش از رأی‌گیری تغییر کرد.

ارسال نظر