سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

رئیس جبهه اصلاحات: ستاد انتخاباتی اصلاحات در همۀ استان‌ها راه‌اندازی خواهد شد

رئیس جبهه اصلاحات: ستاد انتخاباتی اصلاحات در همۀ استان‌ها راه‌اندازی خواهد شد منصوری رئیس جبهه اصلاحات ظهر امروز شنبه در نشست خبری تاکید کرد: ستاد انتخاباتی اصلاحات به‌زودی در همۀ استان‌ها راه‌اندازی خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۱ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 08
کد خبر: ۲۴۴۳۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  ظهر امروز شنبه ۱۹ خرداد ماه نشست خبری جبهه اصلاحات برگزار شد.


در ابتدای این نشست آذر منصوری رئیس جبهه اصلاحات ایران در نشست خبری این جبهه به تشریح روند تصمیم گیری در جبهه اصلاحات ایران پرداخت.


منصوری با ابراز تاسف مجدد از حادثه سقوط بالگرد رییس جمهور اظهار داشت: با وجود انکه منتقد دولت هستیم اما این دلیل نمی شود که به لحاظ انسانی از این واقعه متاسف نباشیم.


رئیس جبهه اصلاح طلبان هم چنین حمله رژیم صهیونیستی به اردگاه رفح را محکوم کرد و ان را خلاف اصول حقوق بشر دانست. 

 

وی با اشاره به مواضع متفاوت این جبهه در چند انتخابات اخیر اظهار داشت: در هر انتخابات ممکن است کنش متفاوتی داشته باشیم. در انتخابات ۱۴۰۰ که همه کاندیداهای اصلاحات رد صلاحیت شدند، و در ۱۴۰۲ بنا بر تحلیل و ارزیابی از رفتار حکمرانی و رصد شرایط اعلام کردیم باتوجه به محدود شدن دایره انتخابات و بی معنا شدن انتخاب مردم، در انتخابات شرکت نمی کنیم.خودمان را اماده می کردیم که برای ۱۴۰۴ برنامه انتخاباتی مان را تدوین کنیم، اما فوت اقای رییسی سبب شد در این شرایط وارد عرصه شویم.


رییس جبهه اصلاحات افزود: اینکه چرا در انتخابات ۱۴۰۲ جبهه اصلاحات اعلام کرد کاندیدایی ندارد، ولی در این انتخابات بخشی از راهبرد منعطف تر شد و تصمیم گرفتیم نامزد داشته باشیم بر اساس تحلیل شرایط بوده است.


منصوری در نشست خبری تاکید کرد: راه رفته را تکرار نخواهیم کرد و زیر بار کاندیدای نیابتی نخواهیم رفت.


وی افزود: در چند روز آینده هم ستاد انتخاباتی اصلاحات به‌زودی در همۀ استان‌ها راه‌اندازی خواهد شد تا برنامه ها و فعالیت ها منسجم تر صورت بگیرد.


وی در ادامه گفت: این گوی و این میدان دست شورای نگهبان، اتفاقا گزینه های را انتخاب کردیم که نشان دهیم میخواهیم مشارکت کنیم
رئیس جبهه اصلاحات در پاسخ به سوال خبرنگار فارس در رابطه رابطه جبهه اصلاحات با امضا کنندگان و بیانیه راه گشایی خاطرنشان کرد: با توجه به مشارکت فعالی که در این انتخابات در پیش گرفته ایم فکر نمی کنم تفاوت‌و یا چالشی با دوستان بیانیه راه گشایی داشته باشیم.


وی در پاسخ به این سوال که چرا با وجود تمایل بخشی از اصلاح طلبان به علی لاریجانی، جبهه اصلاحات او را جزو کاندیداهای مورد حمایت خود قرار نداده‌ است، عنوان کرد: ما در انتخابات ۹۲ و ۹۶ با شرایط حداقلی تلاش کردیم که مشارکت حداکثری تحقق پیدا کند ولی تجربه ای که در این دو دوره اندوختیم ما را به این نقطه رسانده که دیگر زیر بار کاندیدای نیابتی نرویم. 


وی افزود: ضمن اینکه در میثاق نامه ما هم تصریح شده که کاندیداهایی مورد حمایت جبهه اصلاحات قرار می‌گیرند که مفاد مورد اشاره در راهبرد جبهه اصلاحات را پذیرفته باشند. 


منصوری در پاسخ به این سوال که آیا این امکان وجود دارد که در روزهای آخر و منتهی به انتخابات، اصلاح طلبان بر روی حمایت از علی لاریجانی به اجماع برسند، خاطرنشان کرد: ما تاکنون هیچ صحبتی در این رابطه در جبهه اصلاحات نداشتیم و اتفاقا عدم حمایت از گزینه غیر اصلاح طلب نظر اجماعی اعضای جبهه اصلاحات است. ضمن اینکه هیچ صحبتی نیز تاکنون با آقای لاریجانی نداشتیم./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار