سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

محتوای اعتیادآور برای کودکان در نیویورک ممنوع شد

محتوای اعتیادآور برای کودکان در نیویورک ممنوع شد قانونگذاران ایالت نیویورک لایحه‌ای را تصویب کردند که به والدین اجازه می‌دهد دسترسی فرزندانشان به پست‌های شبکه اجتماعی که با الگوریتم‌های خاص پیشنهاد شده اند را مسدود کنند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۴ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 08
کد خبر: ۲۴۴۳۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ هدف این قانون حفاظت از محدود کردن محتوا‌هایی اعتیاد آور برای کودکان در فید (feed) حساب‌های کاربری آنان است.

پیش بینی می‌شود «کتی هوچول» فرماندار ایالت نیویورک این قانون را امضا کند. این اقدام در بحبوحه افزایش نگرانی‌ها درباره استفاده از شبکه‌های اجتماعی میان کودکان و تلاش برای قانونمند کردن پلتفرم‌ها به طرق مختلف در سطوح ایالتی و فدرال در آمریکا انجام می‌شود.

لایحه مذکور در عمل اجازه نمی‌دهد پلتفرم‌ها پست‌های پیشنهادی را که براساس متن قانون اعتیادآور هستند را به کاربران زیر ۱۸ سال نشان دهد. در عوض کودکان فقط پست‌های مربوط به حساب‌های کاربری که فالو می‌کنند را مشاهده خواهند کرد. با این وجود اگر طبق این قانون فرد زیر سن قانونی رضایت تایید شده والدین را در اختیار داشته باشد، می‌تواند پست‌های پیشنهادشده در پلتفرم‌ها را مشاهده کند.

همچنین قانون مذکور به پلتفرم‌ها اجازه نمی‌دهد بدون رضایت والدین بین نیمه شب تا ۶ صبح، نوتیفیکیشن درباره پست‌های پیشنهادی به افراد زیر سن قانونی ارسال کنند.

علاوه بر آن وظیفه مشخص کردن سن کاربر و مکانیسم تعیین رضایت والدین نیز برعهده دادستان کل ایالت نیویورک خواهد بود. لایحه مذکور ۱۸۰ روز پس از تعیین شدن چهارچوب‌های گفته اجرا خواهد شد.

در این میان دیگر ایالت‌های آمریکا نیز اقداماتی برای قانونمندسازی استفاده از شبکه‌های اجتماعی توسط کودکان ایجاد کرده اند که نتایج مختلفی دربر داشته است.

ایالت یوتا در اوایل سال جاری میلادی محدودیت‌های وضع شده برای کاربران جوان در شبکه‌های اجتماعی را تغییر داد. در آرکانزاس یک قاضی فدرال سیاستی را تعیین کرد که طبق آن افراد زیر سن قانونی برای ساخت حساب کاربری در شبکه‌های اجتماعی به رضایت والدین نیاز داشتند. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار