اجرای آموزش هوشمند در دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای؛ به زودی-راهبرد معاصر
قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی تردد روان در محور‌های چالوس و هراز/ محدودیت تردد وجود ندارد هوای پایتخت در وضعیت «نارنجی»

اجرای آموزش هوشمند در دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای؛ به زودی

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای با بیان اینکه کارهای پنجره هوشمند در اکثر استان‌ها انجام شده است، گفت: امیدوارم تا اواخر مرداد یا قبل از آغاز سال تحصیلی جدید این پنجره واحد هوشمند به دانشگاه‌ها منتقل شود و بتوانیم سرویس‌های بهتری از طریق فناوری اطلاعات به دانشجویان ارائه کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۲ - ۲۵ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 16
کد خبر: ۱۹۴۶۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، عرفان خسرویان رئیس دانشگاه فنی‌ و حرفه‌ای پیرامون آموزش عالی هوشمند گفت: چندی پیش همایشی در سطح مدیران کل فناوری اطلاعات در دانشگاه‌ الزهرا (س) برگزار شد که بحث پنجره واحد هوشمند خدمات دانشگاه‌ها و اتصال آن به خدمات دولت مطرح شد که دانشگاه فنی‌ و حرفه‌ای هم این کار را دنبال می‌کند.

 

وی افزود: دانشگاه فنی و حرفه‌ای، دانشگاه شبکه‌ای در گستره کشور است که یک مقدار اجرای این کار زمان‌بر است.

 

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای گفت: کارهای پنجره هوشمند را در اکثر استان‌ها انجام داده‌ایم و امیدوارم تا اواخر مرداد یا قبل از آغاز سال تحصیلی جدید این پنجره واحد هوشمند به دانشگاه‌ها منتقل شود و بتوانیم سرویس‌های بهتری از طریق فناوری اطلاعات به دانشجویان ارائه کنیم.

 

به گزارش فارس، محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز در همایش سراسری مدیران فناوری اطلاعات دانشگاه‌ها که به میزبانی دانشگاه الزهرا (س) برگزار شدریال گفت: یکی از چالش‌ها و نگرانی‌هایی که در بخش آموزش عالی وجود دارد، این است که مبادا آموزش را فدای پژوهش کنیم، گفت: باید برنامه‌ریزی کنیم که آموزش ما پژوهش‌محور و پژوهش ما آموزش‌محور باشد و اینها با یکدیگر ارتباط داشته باشند.

 

وی با بیان اینکه با توجه به توسعه هوش مصنوعی در دانشگاه‌ها باید موضوع پژوهش به سوی مطالعات تئوریک برود، افزود: باید استخراج داده‌ها، استفاده از آزمایشگاه‌ها و ساخت تجهیزات و مواد جدید به صورت علمی تجربه شود.

 

وزیر علوم همچنین با بیان این که نیازآفرینی واقعیتی است که باید در آموزش عالی پیش بینی شود افزود: باید پیش‌بینی کنیم که در چند سال آینده به چه سیستم‌های فناوری نیازمند هستیم و جوانان ما در چند سال آینده به چه زیرساخت‌های آموزشی و پژوهشی نیاز دارند که آن را آماده کنیم چرا که با نسل جوانی سر و کار داریم که تغییرات زیادی را تجربه کرده اند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده