عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

روز ۲۴۷ طوفان الاقصی/ تیراندازی بالگردهای آپاچی به سمت آوارگان فلسطینی

حملات بی امان زمینی و هوایی رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه و واکنش معاون دبیرکل سازمان ملل به یک جنایت در اردوگاه النصیرات از جدیدترین اخبار مربوط به فلسطین است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۲ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 09
کد خبر: ۲۴۴۴۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، نظامیان صهیونیست طی بامداد امروز نیز مانند هشت ماه گذشته تا جایی که می‌توانستند از زمین و هوا، ساکنان مظلوم نوار غزه را هدف حملات وحشیانه خود قرار دادند.

 

بمباران زمینی و حملات توپخانه ای علیه مناطق مسکونی غزه

خبرنگار شبکه المیادین گزارش داد که جنگنده‌های رژیم صهیونیستی طی ساعات گذشته خانه‌های مسکونی را در اردوگاه الشابوره واقع در مرکز شهر رفح در جنوب نوار غزه بمباران کردند.

 

در جریان بمباران یک خانه مسکونی در کنار یک مدرسه که تبدیل به پناهگاه آوارگان فلسطینی در محله الدرج واقع در مرکز نوار غزه شده بود چندین تن به شهادت رسیده و یا زخمی شدند.

 

علاوه بر بمباران هوایی منازل فلسطینی‌ها در سراسر نوار غزه، توپخانه رژیم صهیونیستی نیز مرکز و غرب شهر رفح را زیر آتش حملات خود قرار داد.

 

تیراندازی بالگردهای آپاچی به سمت آوارگان فلسطینی

این حملات توپخانه ای همزمان با شنیده شدن صدای درگیری‌های سنگین در منطقه خربه العدس واقع در شمال شرق شهر رفح صورت گرفت.

 

مناطق شرقی شهر دیرالبلح واقع در مرکز نوار غزه نیز شاهد این حملات توپخانه ای رژیم صهیونیستی طی ساعات گذشته بودند.

 

در کنار این حملات، بالگردهای آپاچی رژیم صهیونیستی علیه ساکنان شرق اردوگاه البریج در مرکز نوار غزه آتش گشود و آنها را هدف قرار داد.

 

آزادسازی اسرای صهیونیست با کمک آمریکا انجام شد

این در حالی است که روز گذشته آزادسازی چهار اسیر صهیونیست توسط نظامیان اشغالگر از طریق ارتکاب یک جنایت گسترده در اردوگاه النصیرات بحث و جدل‌های زیادی را به دنبال داشته است.

 

در همین رابطه رسانه‌های صهیونیستی اذعان کردند که آمریکا کمک‌های اطلاعاتی فراوانی را به نظامیان صهیونیست برای آزادسازی این اسرای اسرائیلی ارائه داد./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده