جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

مدودف: شولتس باید از اوکراینی‌ها طلب بخشش کند

مدودف: شولتس باید از اوکراینی‌ها طلب بخشش کند دیمیتری مدودف می‌گوید صدراعظم آلمان باید «در برابر اوکراینی‌ها توبه کند» که «آن‌ها را به قتل عام محکوم کرده است».
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۳ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 09
کد خبر: ۲۴۴۵۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، دیمیتری مدودف، رئیس‌جمهور سابق روسیه گفت، اولاف شولتس، صدراعظم آلمان باید از اوکراینی‌ها طلب بخشش کند، زیرا نقشی مهم در فرو بردن کشورشان در بدبختی و کمک به احیای ایدئولوژی نازی داشت.

 

مدودف که اکنون به عنوان نایب رئیس شورای امنیت روسیه فعالیت می‌کند، دیروز شنبه در پیامی در تلگرام از شولتس به واسطه اظهاراتش که گفته بود رئیس جمهور ولادیمیر پوتین «بالاخره باید بفهمد که اوکراین قوی است و به زانو در نمی‌آید» واکنش نشان داد.

 

مدودف در پاسخ، شولتس را «سوسیس جگر گندیده» خواند و گفت: «او به طور غیرمنتظره‌ای پرحرفی و بی‌پرده صحبت کرده است».

 

مدودف در واکنش به ادعاهای شولتس که ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین قدرتمند معرفی کرده بود، گفت: «این قدرت از کجا می‌آید، سوسیس ساز؟ از فساد شدید که کاملاً خارج از کنترل است؟ از سرقت عمده این کمک‌ها توسط دسته زلنسکی؟ یا از مردمی در حال مرگ که نیمی از آنها در روسیه و اروپا زندگی می‌کنند؟».

 

به گفته رئیس جمهور پیشین روسیه، شولتس باید «به زانو در بیاید و در برابر اوکراینی‌ها توبه کند» که به آنها دروغ گفته است که می‌توانند در برابر روسیه به پیروزی برسند. شولتس «آن‌ها (اوکراینی ها) را به قتل عام محکوم و در عین حال رفاه آلمان‌ها را قربانی کرد». 

 

مدودف گفت: «صدراعظم آلمان همچنین باید مسئولیت احیای نازیسم در اوکراین بپذیرد»./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار