سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

اسلامی: تعرفه‌های اخذ رای از 25 خرداد به استان‌ها ارسال می‌شود

اسلامی: تعرفه‌های اخذ رای از 25 خرداد به استان‌ها ارسال می‌شود سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به اعلام شورای نگهبان درباره عدم برگزاری انتخابات الکترونیکی گفت: بر همین اساس ما تعرفه‌های کاغذی را چاپ کرده و از 25 خرداد تعرفه‌ها به استان‌ها ارسال خواهد شد و همان شیوه سنتی و قدیمی را در کلیه شعب و حوزه‌ها خواهیم داشت.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۸ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 10
کد خبر: ۲۴۴۶۷۴

به گزارش راهبرد معاصر،محسن اسلامی دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در 8 تیر ماه گفت: در انتخابات مجلس براساس قانون باید حداقل در یک هشتم حوزه‌های دارای تعدد کرسی مجلس، انتخابات را به صورت کاملاً الکترونیکی برگزار می‌کردیم که با توجه به زمانی که داشتیم در مرحله اول در 4 حوزه و در مرحله دوم در 8 حوزه انتخابات را به صورت الکترونیکی داشتیم که به خوبی هم برگزار شد.


وی اضافه کرد: هم اکنون با توجه به محدودیتی که وجود دارد شورای نگهبان اعلام کرد که در این دوره انتخابات الکترونیکی نخواهیم داشت و ما هم تعرفه‌های کاغذی را در اختیار رای‌دهندگان خواهیم گذاشت و همان شیوه سنتی و قدیمی را در کلیه شعب و حوزه‌ها خواهیم داشت.


اسلامی یادآور شد: هم اکنون تعرفه‌های مورد نیاز چاپ شده و از 25 خرداد تعرفه‌ها به استان‌ها ارسال خواهد شد. برای مرحله دوم هم تدابیر لازم در خصوص تعرفه‌ها پیش بینی شده است.


سخنگوی ستاد انتخابات کشور ادامه داد: هم اکنون هم بحث آموزش فرمانداران را داریم و فرمانداران برای برگزاری انتخابات در حال آموزش هستند./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار