ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

رئیس کره شمالی: پیونگ یانگ دوست شکست ناپذیر مسکو است

رئیس کره شمالی: پیونگ یانگ دوست شکست ناپذیر مسکو است کیم جونگ اون رئیس کره شمالی اظهار کرد کشورش دوست شکست ناپذیر روسیه است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۸ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 12
کد خبر: ۲۴۵۱۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، خبرگزاری رسمی کره شمالی خبر داد کیم جونگ اون رئیس کره شمالی در پیامی برای ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه، اظهار کرد کشورش دوست شکست ناپذیر روسیه است.  

   

کیم در این پیام با اشاره به روز ملی روسیه، نوشت: دیدار سال گذشته او با پوتین در یکی از تاسیسات پرتاب فضایی روسیه، روابط دوستانه استراتژیک دیرینه بین دو کشور را تقویت کرد.

 

علاوه بر این، رئیس کره شمالی روسیه را برای کسب نتیجه در تلاش برای ساخت یک کشور قدرتمند به رغم سرکوب تمام چالش ها و تحریم ها و فشارهای کشورهای متخاصم، تحسین کرد. 

 

رئیس کیم این پیام را پس از آن برای پوتین ارسال کرد که دو روز پیش یک نشریه روسی، از سفر ولادیمیر پوتین به کره شمالی و ویتنام در هفته های آتی خبر داد.

 

یک مقام رسمی در ویتنام در گفتگو با رویترز خبر داد این سفر برای 19 و 20 ژوئن برنامه ریزی شده اما تاکنون به طور رسمی تایید نشده است. کرملین نیز اعلام کرد روسیه به دنبال تقویت همکاری ها با کره شمالی در تمام زمینه هاست اما تاکنون تاریخ این سفر تایید نشده است.

 

این در حالی است که رئیس کیم سپتامبر سال گذشته سفری به روسیه داشت. قرار است گروهی از مقامات امنیت عمومی کره شمالی هفته جاری به روسیه سفر کنند.

 

پیونگ یانگ و مسکو اخیرا روابط دیپلماتیک و امنیتی خود را افزایش داده و در ماه های اخیر، میزبان سران دولت، اعضای پارلمان و دیگر هیئت های نمایندگی یکدیگر بوده‌اند.

 

مقامات واشنگتن و سئول، از زمان آغاز جنگ بین روسیه و اوکراین، کره شمالی را به ارسال سلاح به روسیه برای حمایت از این کشور در مقابل اوکراین، در ازای دریافت کمک های تکنولوژیک با برنامه های موشکی و هسته ای خود، متهم کرد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار