علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد

شهادت ۸۰۰ فلسطینی در نوار غزه تنها طی ۱۲ روز

شهادت ۸۰۰ فلسطینی در نوار غزه تنها طی ۱۲ روز سازمان پزشکان بدون مرز با اعلام آمار شهدا و مجروحان غزه از ابتدای ماه ژوئن جاری تأکید کرد که دیگر نمی تواند ادعای رژیم صهیونیستی را درباره انجام اقدامات لازم برای حفظ جان غیرنظامیان بپذیرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۷ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 12
کد خبر: ۲۴۵۱۲۲

به گزارش راهبرد معاصر،  سازمان پزشکان بدون مرز اعلام کرد که در نتیجه بمباران شدید و حملات زمینی رژیم صهیونیستی به نوار غزه از ابتدای ماه ژوئن جاری تاکنون بیش از ۸۰۰ فلسطینی به شهادت رسیده و حدود ۲۴۰۰ نفر زخمی شده اند.

 

سازمان پزشکان بدون مرز با اعلام این خبر افزود که دیگر نمی تواند این ادعا را بپذیرد که اسرائیل تمام اقدامات احتیاطی را برای جلوگیری از کشتار غیرنظامیان انجام داده و این فقط یک ادعای تبلیغاتی است.

 

این سازمان تأکید کرد: حملات زمینی هولناک اسرائیل به نوار غزه بیانگر بی‌توجهی آشکار به جان فلسطینی ها است و ما پایان فوری قتل عام در نوار غزه راخواستاریم.

 

اعلام این آمار هولناک در حالی صورت می‌گرد که صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) هم در گزارشی اعلام کرد که بیش از سه هزار کودک در نوار غزه از سوء‌تغذیه رنج می برند و به دلیل محرومیت از درمان لازم در نتیجه حمله رژیم صهیونیستی به شهر رفح در جنوب نوارغزه در معرض خطر مرگ قرار دارند.

 

بر اساس گزارش یونیسف، در ارسال کمک های غذایی به شمال نوار غزه بهبود اندکی به وجود آمده است، در حالی که دسترسی بشردوستانه به جنوب این باریکه به میزان قابل توجهی کاهش یافته است که کودکان بیشتری را در معرض خطر سوء تغذیه قرار می دهد.

 

یونیسف تأکید کرد که حملات وحشتناک اسرائیل و آوارگی بر دسترسی خانواده‌های فلسطینی به امکانات و خدمات مراقبت های بهداشتی تأثیر گذاشته است./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار