حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

محکومیت ۲ آمریکایی به اتهام تلاش برای فروش نفت ایران به چین

۲ مرد آمریکایی به اتهام تلاش برای فروش نفت ایران به چین به زندان محکوم شدند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۰ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 12
کد خبر: ۲۴۵۱۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت دادگستری آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد ۲ مرد در ایالت تگزاس که در ماه نوامبر توسط یک هیئت منصفه ایالات متحده به اتهام تلاش برای فروش نفت ایران بر خلاف تحریم‌های اعمال شده توسط واشنگتن و طرح‌ریزی برای ارتکاب پولشویی مجرم شناخته شدند، به ۴۵ ماه زندان محکوم شدند.

وزارت دادگستری آمریکا مدعی است «ژنیو وانگ» ۴۳ ساله، شهروند دو تابعیتی چینی- آمریکایی و «دانیل ری لین» ۴۲ ساله، اهل مک‌کینی در تگزاس در اقدامی مشترک برای فرار از تحریم‌های اقتصادی آمریکا علیه ایران از ژوئیه ۲۰۱۹ تا فوریه ۲۰۲۰ با تسهیل خرید نفت تحریم‌شده از ایران برنامه‌ریزی کردند.

این وزارتخانه همچنین در بیانیه خود ادعا کرده مقصد فروش نفت خریداری شده از ایران، یک پالایشگاه در چین بوده است.

دانیل لین رئیس شرکت خصوصی Stack Royalties، یک شرکت مستقر در تگزاس است که حقوق معدنی نفت و گاز را به صندوق‌های سرمایه‌گذاری و گروه‌های سهام خصوصی می‌فروشد.

وکیل لین سال گذشته تاکید کرد پرونده مطرح شده علیه موکلش بر اساس عوامل مخفی دولت است که به او میلیون‌ها دلار سود در صورت شرکت در این طرح پیشنهاد داده بودند. وکیل لین همچنین این پرونده را نمونه ظالمانه از اقدامات دولت ایالات متحده خوانده بود.

این ۲ شهروند در سال ۲۰۲۰ به همراه سه نفر دیگر در دادگاه منطقه‌ای ایالات متحده در ناحیه شرقی ایالت پنسیلوانیا متهم شناخته شدند. سوابق این دادگاه نشان می‌دهد که دست کم ۲ هم‌دست از آن زمان به جرم خود اعتراف کرده‌اند.

چین بزرگ‌ترین واردکننده نفت ایران در جهان، به‌رغم تحریم‌های آمریکا به شمار می‌آید./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار