مقام قضایی: امکان کلاهبرداری در «همستر کامبت» وجود دارد-راهبرد معاصر
احتمال وقوع طوفان لحظه‌ای در تهران علت مسمومیت تعدادی از اهالی رضوانشهر چه بود؟ تمدید مهلت پذیرش اسناد بستری مشمول تأخیر بازنشستگان کشوری تا پایان شهریورماه چه تعداد زائر ایرانی در عربستان حضور دارند؟ ۴ تذکر ضروری درباره "بار حجاج ایرانی" در فرودگاه مدینه سامانه ثبت‌نام اسکان تابستانه فرهنگیان باز شد واکنش وزارت بهداشت به سخنان ظریف درباره واکسن کرونا رصدعملیات بازرسی مقر منافقین درفرانسه به‌طور زنده توسط ایران مذاکره با طرف عربستانی برای مشارکت حجاج ایرانی در انتخابات اعلام زمان انتخاب رشته دانش‌‌آموزان+ جزئیات تشکیل پرونده قضائی برای سانحه سقوط بالگرد رئیس‌جمهور/ شناسایی اموال مالک کوروش کمپانی جزییات پرداخت «بیمه سلامت» بابت هزینه دستگاه، نوار و سوزن تست قند خون توضیح هواشناسی درباره افزایش اشعه UV در کشور هشدار سازمان بازرسی به شبکه بانکی درباره نرخ سود سپرده‌ها دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد امروز منتشر می‌شود

مقام قضایی: امکان کلاهبرداری در «همستر کامبت» وجود دارد

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران گفت: مردم فقط به عنوان یک سرگرمی به بازی همستر کامبت نگاه کنند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۵ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 12
کد خبر: ۲۴۵۱۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ ابوالفضل نیکوکار در خصوص بازی همستر کامبت گفت: این پروژه با بازی و سرگرمی آغاز شده است و پیشنهاد ما این است که مردم فقط به عنوان یک سرگرمی به این بازی نگاه کنند. مردم به این موضوع فکر کنند که آیا با ضربه زدن به یک سامانه می‌توانند کسب درآمد کنند؟

وی ادامه داد: گزارشی داریم که ۳۴ میلیون نفر در ایران از بازی‌های رایانه‌ای استفاده می‌کنند. چرا آنجا این مباحث مطرح نیست؛ باید گفت اگر همستر کامبت به سمت عرضه ارز جدید دیجیتال برود، افراد نیز باید به فرآیند و قواعد ثبت و انتخاب صرافی و تشکیل کیف پول و نحوه معاملات آگاهی داشته باشند. مشکلات زمانی مطرح می‌شود که افراد با این مراحل ناآشنا بوده و به لحاظ عدم آگاهی اطلاعات شخصی خود را در اختیار افراد متخلف قرار می‌دهند و سرمایه آنها برده شده و سپس شکایت می‌کنند.

نیکوکار تصریح کرد: ساخت و عرضه و قیمت گذاری رمزارز‌ها تحت نظارت هیچ مرجع رسمی داخلی و بین المللی نیست و به راحتی امکان از دست رفتن کامل سرمایه وجود دارد و هیأت دولت جمهوری اسلامی ایران طی مصوبه‌ای رمزارز‌ها را مشمول حمایت و ضمانت دولت و نظام بانکی نمی‌داند و استفاده از آن را در مبادلات داخل کشور مجاز نمی‌شمارد.

نیکوکار در پایان گفت: در سال قبل ۷ پیام هشداری در خصوص رمزارز‌ها و کلاهبرداری رایانه در حدود ۷۰ میلیون پیامک از طریق یکی از اپراتور‌های تلفن همراه برای مردم استان تهران ارسال شده است./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده