ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

مقام قضایی: امکان کلاهبرداری در «همستر کامبت» وجود دارد

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران گفت: مردم فقط به عنوان یک سرگرمی به بازی همستر کامبت نگاه کنند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۵ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 12
کد خبر: ۲۴۵۱۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ ابوالفضل نیکوکار در خصوص بازی همستر کامبت گفت: این پروژه با بازی و سرگرمی آغاز شده است و پیشنهاد ما این است که مردم فقط به عنوان یک سرگرمی به این بازی نگاه کنند. مردم به این موضوع فکر کنند که آیا با ضربه زدن به یک سامانه می‌توانند کسب درآمد کنند؟

وی ادامه داد: گزارشی داریم که ۳۴ میلیون نفر در ایران از بازی‌های رایانه‌ای استفاده می‌کنند. چرا آنجا این مباحث مطرح نیست؛ باید گفت اگر همستر کامبت به سمت عرضه ارز جدید دیجیتال برود، افراد نیز باید به فرآیند و قواعد ثبت و انتخاب صرافی و تشکیل کیف پول و نحوه معاملات آگاهی داشته باشند. مشکلات زمانی مطرح می‌شود که افراد با این مراحل ناآشنا بوده و به لحاظ عدم آگاهی اطلاعات شخصی خود را در اختیار افراد متخلف قرار می‌دهند و سرمایه آنها برده شده و سپس شکایت می‌کنند.

نیکوکار تصریح کرد: ساخت و عرضه و قیمت گذاری رمزارز‌ها تحت نظارت هیچ مرجع رسمی داخلی و بین المللی نیست و به راحتی امکان از دست رفتن کامل سرمایه وجود دارد و هیأت دولت جمهوری اسلامی ایران طی مصوبه‌ای رمزارز‌ها را مشمول حمایت و ضمانت دولت و نظام بانکی نمی‌داند و استفاده از آن را در مبادلات داخل کشور مجاز نمی‌شمارد.

نیکوکار در پایان گفت: در سال قبل ۷ پیام هشداری در خصوص رمزارز‌ها و کلاهبرداری رایانه در حدود ۷۰ میلیون پیامک از طریق یکی از اپراتور‌های تلفن همراه برای مردم استان تهران ارسال شده است./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار