قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان شهادت ۴ پاسدار ایرانی در حمله آمریکا به کربلا + اسامی نوار مرزی پیرانشهر کجاست و چرا امروز هدف حمله آمریکا قرار گرفت؟ فوری | تغییر ساعت کاری ادارات قم ابلاغ شد / دورکاری برای جبران کسری ساعت + جزئیات

شعار انتخاباتی علیرضا زاکانی اعلام شد

شعار انتخاباتی علیرضا زاکانی اعلام شد شعار انتخاباتی علیرضا زاکانی نامزد چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری اعلام شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۷ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 12
کد خبر: ۲۴۵۱۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ شعار این ستاد «پاک باش و خدمتگزار» اعلام شده است. مالک شریعتی سخنگوی ستاد انتخاباتی علیرضا زاکانی  گفت: با توجه به ویژگی‌هایی که برای ریاست جمهوری آینده در بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی بیان شده و نیز با توجه به نیاز جامعه و انتظارات مردم، ستاد آقای زاکانی این شعار را اعلام کرد.
وی افزود: علت انتخاب این شعار از آن جهت است که در میان نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری کسی که همزمان هم ویژگی فساد ستیزی و پاکدستی را با خود دارد و سابقه درخشانی در این مورد دارد و در این راه هزینه بسیار زیادی پرداخت کرده و مورد هجمه، تهدید و تخریب واقع شده، آقای زاکانی است.
سخنگوی ستاد انتخاباتی زاکانی گفت: کسی که تجربه اجرایی مناسبی دارد و معدل این دو موضوع در ایشان یعنی هم تجربه اجرایی، کارآمدی و خدمتگزاری و هم پاکدستی و فساد ستیزی بالاتر از دیگران است لذا ضمن احترام به دیگر نامزدها که هم سوابق اجرایی خوبی دارند و برخی از آن‌ها در حوزه فساد ستیزی یا سلامت اقتصادی نیز شهره هستند، بنابراین با توجه به اینکه باید یک معدل خوبی را در این دو ویژگی در نظر داشته باشیم، تفکر ما بر این است که مجموعه این دو ویژگی را در یک نفر با معدل بیشتر آقای زاکانی دارند، به این دلیل این شعار تبلیغاتی برای ستاد ایشان انتخاب شده است.
شریعتی در پایان گفت: ان‌شاءالله بتوانیم با یک رقابت سالم، پرشور، جدی و اخلاقی بهترین گزینه را به مردم معرفی کنیم و در نهایت رأی نهایی، رأی مردم خواهد بود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار