پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد

توضیحات زاکانی درباره ساخت مسجد در پارک قیطریه

شهردار تهران تأکید کرد: یکی از نیازهای مردم مسجد بوده و در مورد ساخت آن در پارک قیطریه قرار نیست حتی یک درخت قطع شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۹ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 03
کد خبر: ۲۳۴۵۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  علیرضا زاکانی شهردار تهران امروز (چهارشنبه، 15 فروردین) در حاشیه هیأت دولت با بیان اینکه یکی از نیازهای مردم مسجد است، گفت: در مورد ساخت مسجد در پارک قیطریه قرار نیست حتی یک درخت قطع شود.


وی افزود: در این مورد خاص هم نه درختی قطع می‌شود و نه اتفاقی می‌افتد، یک ساختمان قدیمی را به مسجد بدل می‌کنند و به اقتضای نیاز پارک، سایر ظرفیت‌ها هم دیده شده است و بنابراین هیاهوها بر سر هیچ است.


شهردار تهران در پاسخ به این سؤال که در فضای مجازی گفته شده در زیر پارک آثار باستانی وجود دارد، گفت: چیزهای عجیبی گفته می‌شود که ما هم تعجب می‌کنیم، آنجا یک ساختمان روشویی است که بدون قطع درخت به یک مکان قابل‌ استفاده و خوب بدل می‌شود.


زاکانی بیان کرد: این امر فقط به مسجد محدود نمی‌شود، حتی اضافه‌کردن مجموعه‌های آموزشی و خدماتی هم برای پارک‌ها در نظر گرفته شده است تا پارک‌های فرامنطقه‌ای تهران که این امکان برای‌شان وجود دارد بدون قطع درخت این موضوع را تجربه کنند.


وی خاطرنشان کرد: ما امسال ۱ میلیون و ۳۰۰ هزار اصله درخت کاشته‌ایم./ فارس

ارسال نظر