اتهامات قاتل الهه حسین نژاد از نظر معاون وزیر دادگستری معاون رئیس جمهور: میزان خشونت علیه زنان ۳۰ برابر مردان است / لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان حضور خانواده مرحومه الهه حسین‌نژاد در پلیس آگاهی فاتب / پدر الهه: درخواست اشد مجازات دارم + فیلم سگ گردانی در یزد ممنوع شد دستگیری ۱۱ نفر از اعضای شرکت هرمی رگبار و وزش باد شدید در نقاط مختلف کشور آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۴ آتش‌سوزی در بخش عراقی تالاب هورالعظیم؛ آلودگی شدید هوای هویزه آغاز انتخاب رشته دانشجو معلمان از امروز/اعلام جزئیات انتخاب رشته اعلام اسامی محصولات آرایشی ناخن غیر مجاز وجود ۶۰ ساختمان پرخطر در تهران / نجات ۳۱ هزار نفر توسط آتش‌نشانان پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها

آزادی ۴ ایرانی محبوس در زندان‌های قطر

۴ صیاد ایرانی که به علت ورود غیرمجاز به آب‌های سرزمینی قطر توسط گارد ساحلی آن کشور دستگیر و در زندان بسر می‎‌بردند آزاد و به کشورمان منتقل شدند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۳ - ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 15
کد خبر: ۲۴۵۴۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، عسکر جلالیان؛ معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزیر دادگستری از آزادی و انتقال 4 نفر از صیادان ایرانی محبوس در زندان‌های قطر به کشورمان خبر داد.

 

جلالیان ضمن اعلام این خبر افزود: با همکاری مستمر وزارت‌خانه‌های دادگستری و امورخارجه و پیگیری سفارت کشورمان در دوحه، 4 نفر از هموطنانمان ضمن برخورداری از عفو، از زندان آزاد و از طریق فرودگاه امام خمینی(ره) به کشورمان منتقل شدند. این افراد به علت ورود غیرمجاز به آب‌های سرزمینی قطر توسط گارد ساحلی آن کشور دستگیر و در زندان بسر می‎‌بردند.

 

رئیس کمیته انتقال محکومین با اشاره به فعالیت‌‌ هموطنان استان‌های جنوبی کشور در پهنه‌های آبی و حرفه صیادی اظهار کرد: به شهروندان ایرانی حاشیه خلیج فارس توصیه می‌کنیم تمهیدات لازم در سفرهای دریایی را به کار گرفته و ضمن رعایت حق حاکمیت کشورهای همسایه، از ورود غیرمجاز به حریم این کشورها خودداری کنند.

 

به گزارش تسنیم، حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ای؛ رئیس قوه قضاییه در دیدار 23 خرداد خود با امیر قطر که در جریان سفر رئیس دستگاه قضا به این کشور انجام شد، درخواست مساعدت قطر برای آزادی و عفو زندانیان ایرانی محبوس در این کشور را داشت که با موافقت و پذیرش امیر قطر مواجه شد.

 

اژه‌ای در آن دیدار با اشاره به ضرورت توسعه مناسبات حقوقی و قضایی میان ایران و قطر به‌ویژه در حوزه معاضدت‌های قضایی و انتقال محکومان، با عنایت به در پیش بودن عید سعید قربان، درخواست عفو یا انتقال تعداد دیگری از زندانیان ایرانی که در قطر محکومیت یافته‌اند را مطرح کرد و تمیم بن حمد بن خلیفه آل‌ثانی؛ امیر قطر از آمادگی برای کمک به اجرای مباحث مربوط به عفو یا انتقال برخی از محکومان خبر داد./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار