تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم

درگیری های شدید میان نیروهای قسد و ارتش ترکیه

برخی منابع از درگیری های شدید میان نیروهای قسد با نظامیان ترکیه و شبه نظامیان وابسته با آنکارا در جبهه های مختلف مرز سوریه با ترکیه خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۳ - ۱۹ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 11
کد خبر: ۲۴۵۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  برخی منابع از درگیری های شدید میان نیروهای قسد با نظامیان ترکیه و شبه نظامیان وابسته با آنکارا در جبهه های مختلف مرز سوریه با ترکیه از راس العین در حسکه گرفته تا تل ابیض در حومه الرقه خبر دادند.

 

این منابع بیان کردند: این حملات همزمان با حملات راکتی ارتش ترکیه و بمباران مناطق مختلف از سوی جنگنده های ترکیه است.

 

همزمان قسد اعلام کرد: نیروهای ترکیه تلاش کردند که از چند محور خطوط دفاعی ما را در هم بشکنند اما نیروهای ما به مقابله با آنها پرداختند. آنها روز گذشته به اطراف شهر راس العین رسیدند و ما هم اکنون در حال هدف قرار دادن آنها با سلاح سنگین هستیم. درگیری های شدیدی در خط مرزی جریان دارد. 

 

برخی منابع کُردی با اشاره به تسلط نیروهای ترکیه و شبه نظامیان وابسته به آن بر ۱۱ روستا که بیشتر آنها در تل ابیض است، اعلام کردند که نیروهای قسد ۲ روستا را شب گذشته بازپس گرفته اند.

 

این منابع از تونلهایی که نیروهای قسد حفر کرده اند و دست به پاتک علیه مهاجمان می زنند و پیشروی آنها را سد می کنند هم خبر دادند و به حملات نیروهای قسد به پاسگاههای مرزی ترکیه در نزدیکی شهر کوبانی اشاره کردند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار