درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

تأکید جامعه روحانیت بر اجماع نامزدهای انقلاب بر یک فرد

عضو شورای مرکزی و سخنگوی جامعه روحانیت مبارز با اشاره به عملکرد شهید آیت‌الله رئیسی، تأکید کرد: نظر جامعه روحانیت این است که میان نامزدهای جبهۀ انقلاب روی باقی ماندن یک نامزد اجماع و وفاق صورت گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۷ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 18
کد خبر: ۲۴۵۹۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام غلامرضا مصباحی‌مقدم  با بیان اینکه روز شنبۀ گذشته، شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز با حضور آیت‌الله موحدی‌کرمانی، رئیس جامعه و رئیس مجلس خبرگان رهبری تشکیل جلسه داد، گفت: در این جلسه با بررسی شرایط انتخابات، به این جمع‌بندی رسیدیم که تقسیم آراء و تعدّد نامزدها در جبهۀ انقلاب ممکن است آثار مخرّبی داشته باشد. لذا توصیه این است که نامزدهای جبهۀ انقلاب و هواداران‌شان حتماً منافع ملی را بر منافع گروه‌ها ترجیح بدهند و روی یک فرد واحد به اجماع برسند. اگر چنین اجماعی رقم بخورد، این امید هست که نتیجۀ این انتخابات به نفع جبهه انقلاب رقم بخورد و راه شهید رئیسی استمرار پیدا کند.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با یاد شهید آیت‌الله رئیسی به تشریح مزیت‌های راهبردی ایجاد شده در دوران ریاست جمهوری وی پرداخت و اضافه کرد: ما شاهد بودیم که در این دوران هماهنگی بین رئیس‌جمهور و رهبری نظام در شرایط بسیارعالی تحقق یافت. رهبر معظم انقلاب در این دوران سه‌ساله از این مسئله بسیار خشنود بودند که جبهۀ انقلاب توانسته رئیس‌جمهوری معرفی کند که با اخلاص و تلاش و تدبیر موفق شود رضایت عمومی مردم را جلب کرده و خط انقلاب را حاکم کند. ما می‌خواهیم این مسیر در برابر جبهۀ استکبار و صهیونیسم با قدرت پیش برود. 

 

مصباحی‌مقدم با اشاره سازوکار این اجماع گفت: باید تا بعد از مناظرات صبر کنیم. پس از برگزاری مناظرات، با بررسی جمیع شرایط، باید آن نامزدی از جبهۀ انقلاب که برنامه‌هایش از سوی مردم مورد اقبال بیشتری قرار گرفت در گردونۀ رقابت باقی بماند؛ ضمن اینکه لازم است او درصورت انتخاب از ظرفیت و همکاری سایر نامزدها در ادارۀ کشور استفاده کند.

 

وی در پایان در پاسخ به اینکه آیا جامعه روحانیت مبارز از نامزد خاصی اعلام حمایت خواهد کرد یا خیر؟ خاطرنشان کرد: جامعه روحانیت بنا ندارد از فرد خاصی حمایت کند. چنانچه با سازوکاری که عرض شد، جبهۀ انقلاب به اجماع روی فرد واحدی برسد، جامعه روحانیت نیز از این تصمیم حمایت خواهد کرد./ تسنیم

ارسال نظر