لاریجانی: ارتش برخی کشورهای اروپایی از این پس تروریستی محسوب می‌شود ابوترابی: ملت ایران به سپاه افتخار می‌کند آیت‌الله عبدخدایی درگذشت عراقچی: مسائل منطقه ایجاب می‌کند تا با ترکیه مشورت نزدیک داشته باشیم دستیار رهبری: دشمن آرزوهای واهی برای تقابل با موقعیت راهبردی ایران دارد دولت پیگیر وضعیت زنان بازداشت شده در اعتراضات واکنش قالیباف به اقدام سیاسی اروپا علیه سپاه تبعات تروریستی اعلام‌کردن سپاه مستقیماً متوجه اروپا است اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود

طائب: تعدادی از کارکنان وزارت امور خارجه آمریکا به دلیل موضوع فلسطین استعفا کرده‌اند

فرمانده قرارگاه عمار با بیان اینکه سوگواری و عزاداری مردم دنیا برای شهید رئیسی در تاریخ بی سابقه است، گفت: امروز جریان بیداری از ایران به آمریکا هم صادر شده است به طوری که تاکنون تعدادی از کارکنان وزارت امور خارجه آمریکا به دلیل موضوع فلسطین استعفا کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۷ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 18
کد خبر: ۲۴۵۹۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام مهدی طائب شامگاه سه‌شنبه در مراسم یادواره شهدای دانشجوی شهرستان اردستان در سالن امامزاده اسماعیل (ع) این شهر افزود: رئیس‌جمهور آینده نباید از تهدید دشمن و اعتراض افرادی در داخل هراس داشته باشد.

وی با یادآوری اقدامات شهید رئیسی در توسعه زیرساخت‌های کشور گفت: این شهید والامقام با ریل‌گذاری اقتصادی چشم انداز خوبی در کشور ایجاد کرده است به طوری که در آینده نزدیک ابراقتصاد جهانی خواهیم شد.

فرمانده قرارگاه عمار با بیان اینکه سوگواری و عزاداری مردم دنیا برای شهید رئیسی در تاریخ بی سابقه است، گفت: امروز جریان بیداری از ایران به آمریکا هم صادر شده است به طوری که تاکنون تعدادی از کارکنان وزارت امور خارجه آمریکا به دلیل موضوع فلسطین استعفا کرده‌اند.

حجت الاسلام طائب با بیان اینکه دشمن تلاش می‌کند مردم از خط شهید رئیسی خارج شوند، گفت: نقد نامزد‌ها از یکدیگر خوب است، اما نباید یکدیگر را تخریب کنند مناظره شب گذشته مطلوب بود و مطالب خوب و پرمحتوا ارائه شد.

شهرستان اردستان بابیش از ۴۳هزار نفر در ۱۱۸کیلومتری شمال اصفهان واقع شده است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر